Autor cytatu: waterFence...zle mi sie uklada sałata w gardle,jesli nie potrafisz rozroznic jako kucharz indyka od kurczaka,czy jak tam wolisz konia od wolu...
Zaden argument
[cite]Prosze wskazac gdzie jest napisane przez sprzedajacego ze to jest to samo co SSO?
[cite]Jakosc,maskowanie,CENA,NAZWA,metka,wszystko wskazuje ze to nie jest produkt SSO...
[cite}Po co ta piane bijecie?
[cite]Chcecie krytykujcie majac cos do powiedzenia posiadajac,ogladajac nie na fotach,uzytkujac
[cite]Poczekajcie na papiery obiecane przez Dexa,a nie zarzucajcie ze wprowadza w blad
[cite]Ja mialem ta mozliwosc z gosciem od tamtego roku handlowac i nigdy mi nie sciemnial,kombinowal,wciskal kit
[cite]Polak znakomicie robi kogel-mogel..musi byc mocna piana
Autor cytatu: Konrad "Owca"Jawny - Ty też nie rozumiesz o co chodzi?
[span class=underline]Jak tylko Dexter zacznie pisać o swoich produktach "Wyprodukowane na Białorusi" to mnie to wystarczy. Już nawet nie musi zmieniać nazw handlowych produktów (tych z przypadkową zbieżnością). Tylko niech będzie jasno wiadomo, że to Białoruś, a nie kontraktowe rzeczy Sił Zbrojnych Federacji Rosyjskiej.
PO CHUJ OSZUKIWANIE WSZYSTKICH ŻE TO ROSYJSKIE PRODUKTY?????????[/span]
Szkoda, że nie można większymi literami. Może łatwiej było by zrozumieć.....
Chlop wam napisal przeciez ,ze nie bedzie komentowal tylko papierami sie podeprze,wiec zaczekajcie
Wstawki moje zartobliwe maja na celu zobrazowac kontrargumenty o paragrafach,oszustwie,logo ambera,koninie w wolowinie itd
Powtarzam,tym ktorzy nie rozumieja,bo ja jako klient kilkukrotny Dexa czy Owcy nigdy nie czulem sie dymany,oszukany itd
Chcialem sprawdzic jakosc pojechalem do Wawy i osobiscie sprawdzilem,pasowalo to ceny wiec mam i nie gledze
Wedlug mnie ja przynajmniej nie czuje sie wprowadzan w blad dostajac;
- miejsce produkcji
- zdjecia,mozliwosc osobistego odbioru
- niekoniecznosc platnosci z gory
- cene nie zmienialna
- kompleksowa informacje o materialach wykorzystanych do produkcji
- mozliwosc dopytania telefonicznego,emailowego w razie jakichkolwiek watpliwosci
Doskonale rozumiem, ale nazwę ROSYJSKA GORKA można rozumieć jako:
- wyprodukowane w Rosji
- ubranie typu rosyjska gorka czyli coś rosyjskiego bo wymyślonego tamże, zupełnie jak wspomniane pierogi albo stół szwedzki
Nigdzie nie widziałem w opisach Dextera że to szpej wyprodukowany w Rosji albo VSO to rosyjska firma.
Napisał nam, że robią kontrakty dla FR i pokaże papiery, więc na to czekam. Poza tym na aukcjach allegro pisze się w tematach tzw. tagi, żeby łatwiej odszukać przedmiot.
Zobaczyłeś temat przedmiotu i zaraz wmawiasz tu ludziom, że oznacza on "wyprodukowano w Rosji" i nic innego. Równie dobrze Tobie ktoś może coś znaleźć i roztrząsać na 3 strony.
Autor cytatu: jawny83No ale ta rosja specnaz, rosja specnaz, ros.... Chyba się zabiję
Fence kup cos od niego,porozmawiaj z nim,targuj sie jesli uwazasz ze za drogo i zglaszaj do prokuratury albo do UOKiKU jesli uwazasz ze chce cie dymac
Jakby ci to wytłumaczyć. Ludzie piszą o gwiazdach na których nigdy nie będą - wnioskuja o nich na podstawie dowodów pośrednich. Żeby cię osądzac nie muszę nic kupować i testować. Wystarczy mi analiza tego co piszesz i to co widzę i czytam. Jeśłi się mylę to mój problem.Na razie mnie oceniasz ,a sam nawet onuc nie kupiles
Jak cokolwiek tam kupisz i zobaczysz ze jest nie tak,że jakosc nie odpowiada cenie,ze dostales nie to co chciales to zglos sie i opisz
Tak? To logicznie z nimi polemizuj. O ile potrafisz. Może najzwyczajnie w świecie ich nie rozumiesz.A te twoje" argumenty" to jest kabaret...
Jestes moim liderem w braku argumentow a zwyciezca w biciu piany
Autor cytatu: TaganWidzę że ten temat zaczyna przypominać polowanie na czarownice, jak Water i Jawny napisali nigdzie Dexter nie pisał że szpej jest produkowany w Rosji więc proponuję żeby powściągnąć wodze fantazji.
Autor cytatu: xxxFENCExxx[quote]Autor cytatu: TaganWidzę że ten temat zaczyna przypominać polowanie na czarownice, jak Water i Jawny napisali nigdzie Dexter nie pisał że szpej jest produkowany w Rosji więc proponuję żeby powściągnąć wodze fantazji.