Autor cytatu: dexterChce dalszej wojny.
Autor cytatu: dexterCel jednoznaczny- zablokowanie konta na allegro
Autor cytatu: dexterbo przecież kto jak kto ale Konrad doskonale wie że ani Partizany SSO ani Chimery Moduksu ani Partizany Vitiazi nigdy nie były stosowane jako mundury maskałaty specnazu.
Autor cytatu: dexterPo prostu kolejne zagranie z cyklu. Szkoda słów.........zagrywki co najmniej poniżej pasa.
Autor cytatu: dexterKonradowi tak bardzo zależy abyście nie mogli kupować chociażby Anoraków Medusa po 290 PLN że zrobi wszystko aby dokopać konkurencji.
Autor cytatu: dexterSam stara się wcielić w rolę,, Oszukanego klienta,,- ŻENUJĄCE
Autor cytatu: dexterWidze że już tak się pogubiłeś w tej wściekłości że przy każdej swojej wypowiedzi piszesz kłamstwo. Chyba nareszcie zacząłeś pisać prawdę
Po prostu kolejne zagranie z cyklu. Szkoda słów.........zagrywki co najmniej poniżej pasa.
Autor cytatu: dexterPartizany SSO ani Chimery Moduksu ani Partizany Vitiazi nigdy nie były stosowane jako mundury maskałaty specnazu.
(...)
4. Kolejna manipulacja- nigdy nie twierdziłem że Armia nie używa produktów SSO -napisałem że Partizan M ,Chimera i Partizan Medusa nigdy nie były mundurami specnazu
Autor cytatu: dexter
1. Wszystkie formy kontaktów od dnia dzisiejszego włacznie z kontaktami w UOKIK -przez naszych prawników
I kolejne KŁAMSTWO Dextera - sam nie wie co napisał.....
Uuuuuu.... Grubo.... Jak już do pisania na forum kolega Dexter musi wynajmować prawników to już nieźle. Rozumiem, że zamiast telefonu w ofertach na Allegro też podasz telefon do prawników - bądź konsekwentny jak "Wszystkie formy kontaktów" to wszystkie!
Ciekawe zresztą czy zakup z Allegro zostanie zrealizowany :)))))
I od razu dla wyjaśnienia - tak! kpię z Twojej wypowiedzi! :))))))))))))
Autor cytatu: Konrad "Owca"delin0m, ty też nie mogłeś się powstrzymać?
Oczywiście, że to socjomanipulacja, kpiny, darcie łacha, ośmieszanie oponenta, prowokacja, ale przede wszystkim IRONIA :)
Autor cytatu: water
Czyli jednak dziala to w dwie strony Konrad ,a nie jak piszesz tylko ze strony Piotrka...
Autor cytatu: waterDo rzeczy piszcie,nie jakies tam socjologiczne chwyty,opisowki co komu w glowie i co sie PRZYPUSZCZA ,ze chcial zrobil i co mial na mysli,bo to zaciemnia argumenty
Autor cytatu: waterJezeli Konrad pisze ze"A" to odpowiedz Piotrek na to " A" ,a jezeli Dex pisze " B" to odpisz Owca poprostu na to " B" i po sprawie
Autor cytatu: waterNie rozumiem dlaczego ktokolwiek uzytkujacy nie moze wlaczac sie do dyskusji...
Mam jakies uwagi,watpliwosci,spostrzezenia to kieruje je wlasnie w tych watkach,wlasnie do was,a wy moim zdaniem powinniscie je rozwiewac/wyjasniac,jezeli macie na to ochote oczywiscie
Autor cytatu: Konrad "Owca"Pracowałem kiedyś jako kierownik działu Nowe Media w Media Markt Marki a potem w Saturnie Złote Tarasy. Odszedłem jak zaczęli wymagać ode mnie hipokryzji i stosowania takich właśnie socjomanipulacji - to nie jest mój styl pracy. I możesz wierzyć albo nie, ale robię to "w imię, kurwa, zasad"
Autor cytatu: Konrad "Owca"Dexter rezygnuje z obecności na tym i tylko tym forum