Fumfel,tez mam taka sama
Twoja lepsza bo masz " plecak" i zajebiaszcza ladownice na pasku...
" bedziesz Pan zadowolony!"
Mega zajebiscie sie ja nosi,polecam reszcie
Przepraszam za odpowiedź wyprzedzającą adresata, ale na 99.9% na WMASGu. Widziałem ogłoszenie z tym rok temu.Też kiedyś miałem tę kamizelkę, szukałem do niej wszędzie plecaczka i tej ładownicy. Niestety nie znalazłem i po jakimś czasie nieopatrznie ją sprzedałem :p
Autor cytatu: SoltysByły już przezroczyste, metalowe , bakelitowe 5.45 ale taki widzę pierwszy raz http://cs9326.vk.me/v9326656/35f/rkKM7XBEeLE.jpg
Coś na styl 7.62 od AK-104/AK-103 tyle że 5.45
kamizela som-pht-32 wydra jest robiona do dzisiaj w roznych wersjach rozwojowych, w tym z ich patentem zastepujacym molle. nazywa sie "wydra" ale z czeczenska wydra robiona w SMK nie ma nic wspolnego.
Może za duże rozmiary mają :)
Moją uwagę przykuło coś innego - gość ustawiony centralnie na środku ma oporządzenie z szelkami i karabińczykami.
Albo podróba SSO (i wtedy już z gorkami nic nie wiadomo :D) albo prawdziwy old school.
Mamy rok 2014 , a jeszcze pod koniec 2013 widziałem ludzi biegających w Sbrujach-Partizan więc jak najbardziej może to być stare oporządzenie od SSO :P
Nikt Ci nie wytknął braku racji, pokazaliśmy Ci tylko, że zjawisko jest złożone i że niektóre jednostki noszą sprzęt 10-letni, a niektóre mają nowoczesny, świeżo zza oceanu :)
Dodam, że na zdjęciu nie widzę nic co by pozwoliło umiejscowić go w czasie i przestrzeni.
Równie dobrze to może być fanaberia użytkownika, który użył 2 karabińczyków od ALICE, bo można.
@Husar - po przyjrzeniu się, stwierdzam że panowie na zdjęciach mają przyduże te gorki, szczególnie osoba na lewo od gościa z karabińczykami. I zdjęcie robione latem, więc pewnie wiele pod gorkami nie noszą.
Przypadkiem ponownie trafiłem na to zdjęcie w swoich zbiorach. Jest z co najmniej 2006 roku (data z EXIF). Jeśli się nie mylę to na zdjęciu jest MWD Witiaź.