Gorkę już sobie znalazłem, ale o 6B5 bym w życiu nie pomyślał, dzięki! Coś jeszcze ciekawego mógłbyś mi na jego temat powiedzieć, z tego filmiku? https://www.youtube.com/watch?v=5IyfMcWzFtQ
Plecak to pewnie standardowy RD-54, czy coś innego jeszcze wtedy nosili?
EDIT: Chociaż jak teraz patrzę, to chyba nie ma plecaka, wydawało mi się jak zobaczyłem kieszenie od BWD na plecach.
Witam
Chciałbym sie dowiedziec, czy ktoś z Was panowie miał stycznośc z kamizelką Bagarii (бронежилет Багарий)?
Kto tego używa i z czym generalnie sie to je ?
Słowem warto kupic czy niekoniecznie?
Autor cytatu: Dżejkob [span class=goog-te-sectional-gadget-link-text]Przetłumacz[/span] Witam
Chciałbym sie dowiedziec, czy ktoś z Was panowie miał stycznośc z kamizelką Bagarii (бронежилет Багарий)?
Kto tego używa i z czym generalnie sie to je ?
Słowem warto kupic czy niekoniecznie?
Bagarija używają w OMONach i SOBRach, jeśli interesuje cię ten kierunek i chcesz stylizować się pod te jednostki to jak najbardziej pasuje. Repliki tej kamizelki moim zdaniem wyglądają miernie.
Bagarija używają w OMONach i SOBRach, jeśli interesuje cię ten kierunek i chcesz stylizować się pod te jednostki to jak najbardziej pasuje. Repliki tej kamizelki moim zdaniem wyglądają miernie.
Bardzo dziekuje za info dot. Bagarija. Orientujesz sie ile taka kamizelka powinna mniej wiecej kosztowac ? Zakladajac stan co najmniej dobry.
Nie bardzo wiem, gdzie to pytanie wrzucić, ale ile może kosztować 6b5 bez wkładów lub z wkładami? Jakie są rozsądne ceny dla obu opcji? Zamierzam zakupić, a kompletnie nie wiem na jaki koszt się szykować. Z góry dzięki.
Z jednej strony dobrze, że zimówka, bo ten materiał w ogóle nie oddycha (piszę z doświadczenia). Z drugiej wg mnie 450 za mundur o tak wąskim zastosowaniu to jednak dużo.
No chyba, że lubisz turbo retro-operator szpej, to wtedy cena w sumie OK.