Nie wdziałem nigdzie recenzji, sam nie miałem w łapach, ale cena jest chora. Naprawdę, kiedyś na grey shopie był czarny korund -vm oryginalny i chyba nawet tańszy parę eurasów.
Potrzebując wkładów do niej zająłem się robieniem atrap samemu (nie robię reko). Na razie zrobiłem wkłady "twarde". Miałem wymiary oryginalnych płyt oprócz grubości. Po poskładaniu wszystkiego w całość i przymiarce nie jestem do końca przekonany, czy atrapy które zrobiłem nie są zbyt grube. Dlatego pytanie do Was:
Jak grube powinny być płyty do defendera? I przy okazji, jako iż atrap miękkich wkładów jeszcze nie robiłem - jaką grubość ma miękki wkład do defendera?
Grey-shop miał być ponoć taki zajebisty a paczka mi juz drugi miesiac idzie, może jąa mam pecha a może tak u nich teraz to dziala. Dziasiqtki maili i lamerskie tłumaczenia ze mieli black frajdej czy inny new year srajdej i nie wyrabiają na zakrętach.
Szybkie pytanie. Z czego radzicie zrobić wkłady do Defendera. Te gotowe to 400 zł z przesyłka... Jakieś pomysły? Ewentualnie wymiary z który można by kombinować ktoś posiada?