Szkoda Schutze ,że magazynek pomalowałeś. Wydrapane o niebo lepiej wyglądało.
Mam nadzieję ,że na najbliższej imprezce w Prabutach dasz mi pomacać ten tłumik i kobrę. ;)
To ja sie pochwalę kolbą i okladzinami chinskiego SWD na patencie.
Oklejone zostały okleiną drewnopodobną. Front zostal dodatkowo 2 razy lakierowany za pomocą gąbki jakims lakierem znalezionym w piwnicy. Kolby jeszcze nie dopracowalem.
Koszt to około 10 zł + troche prądu + troche wolnego czasu
Sam kolor na zdjeciach jest przekłamany, nie jest to az tak czerwone jak i wcale sie tak nie blyszczy ( kwestia zdjecia robionego w nocy z fleszem ).
Mały, czym podziałałeś, żeby ta folia równo leżała? opalarką? Chwyt przedni oklejałeś jednym kawałkiem? Sorry że jestem taki dociekliwy, ale na zdjęciach wszystkiego nie widać, a ja mam w domu kupę takiej folii i kombinowałem wcześniej z tym czymś..
Chwyt przedni był robiony z dwóch kawałków bo w końcu składa się z dwóch części ;)
A mały nakładał to przy pomocy suszarki do włosów. Nagrzewał i naciągał. :)
Później przy pomocy gąbki nakładał lakier.
A dziś z kraju ociekającego tłuszczem hamburgera przyszły dwie dobre wiadomości:)
Pierwszą z nich jest to że do węgra właśnie zawitała kolba :) Druga natomiast że doczeka się on pięknego układu gazowego od DaytonaGun :)
A oto co zrobiłem z Cymy 0.28. Kolba i chwyt przedni zrobiłem sam natomiast metalowy korpus kupiłem w pewnym sklepie.Drewno pierw bejcowałem, lakierowałem a nastepnie troche wytarłem zeby zbytnio sie nie swieciło. korpus wycierałem gąbką scierną (do wygładzania drewna) bo papier scierny robił zbyt duże rysy a nie wytarcia. Chyt pistoletowy jest dalej plastikowy gdyż cieżko zrobić go samemu jak w srodku znajduje sie silnik :/