Sowa - Jak uda się skołować tkaninę to będzie -ale ten najbliższy możliwy termin to jak znam życie nie wcześniej niż MAJ.
W piątek miałem w ręku KUGUARA i chyba się zakochałem ........Jak dla mnie bajka. Niestety jeszcze do pierwszej prezentacji zostało ciut czasu. Postaram się aby przynajmniej jedna z 3 kamizelek/szelak w pełnym zestawie dotarła do kierownictwa na testy-bo chyba warto :):):)
Autor cytatu: dexterSowa - Jak uda się skołować tkaninę to będzie -ale ten najbliższy możliwy termin to jak znam życie nie wcześniej niż MAJ.
A niech będzie i maj byle jakaś brzoza i ruska cyfra się trafiła. Sam wtedy biorę dwa (ew. 3 jak będzie ss-lieto) a kumple z teamu też kilka przygarną.
Cznadel - rozmiar 7 ale na ile w klatce i pasie? - brak dopłaty. Podaj dane rozmiaru na vitiazspec@wp.pl i dam odpowiedz kiedy może być.
Cramp- wyślij fotkę tego co potrzebujesz. :)
Pierwszego marca powinna nastąpić pełna prezentacja SYSTEMU KUGUAR
Na dzisiaj mogę powiedzieć że składa się z trzech produktów:
1. KAMIZELKA I PEŁNE WYPOSAŻENIE DLA ,,AVTOMATCHIKA,,
2. KAMIZELKA I PEŁNE WYPOSAŻENIE DLA SNAJPERA SWD
3. KAMIZELKA I PEŁNE WYPOSAŻENIE DLA CIĘŻKIEGO Z PKM
A tu pierwsze foty Kuguara- AVTOMATCHIKA. Wersja Oliv
Na ostatniej fotce widoczny lewy boczny panel udowy. W komplecie są dwa.
Poniżej kompletacja pełnego zestawu bojowego:
Базовый комплект жилета автоматчика-Кугуар:
1. подсумки под магазины АК-74 спаренные - 4 шт. 1. Ładownice na AK 74 - 4 szt.
2. подсумки под ручные гранаты Ф-1, РГД- 3, РГО -4 шт. 2. Ładownice na granaty F-1,RGD-3,RGO - 4 szt.
3. подсумок ИПП (аптечка) - 2 шт. 3. Medpack- 2 szt.
4. карман под радиостанцию с клапаном - 1 шт. 4. Radiostacja 1 szt.
5. карман под запасную батарею к рации -1 шт. 5. Zapasowa bateria radiostacji 1 szt.
6. сухарная сумка на спину/ поясницу - 1 шт. 6.Chlebak na plecy lub pas 1 szt.
7. сумка на бедро ( мародёр) - 1 шт. 7. Torba zrzutowa 1 szt.
8. чехол на камэл - бак - 1 шт. 8. Plecak na camelback standard Sorce 1 szt.
9. набедренная кабура под Глок 17/ПМ закрытая -1 шт. 9. Kabura pod Glock-17 /PM zamknięta 1 szt.
10. карманы под магазины Глок-17/ПМ -3 шт. 10.ładownice na magazynki Glock-17/PM - 3 szt.
11. Набедренная сумка - 1 шт. 11. Torba nabiodrowa 1 szt.
12. сумка под ВОГ -25 - 2 шт. 12. WOG -25 2 szt.
13. подсумок под РОП - 30 - 2 шт. 13. ładownica na race ośw. ROP-30 - 2 szt.
14.подсумок под ручную дымовую гранату - 2 шт. 14. Ładownice na granaty dymne - 2 szt.
15. база набедренная - 2 шт. 15. Panele nabiodrowe - 2 szt.
Tak . Wszystkie elementy będą w oddzielnych pozycjach. No przypuszczam że spora część ładownic do warunków cywilno airsoftowych będzie zbędna a i nie każdemu pasi kamel .
Water- pytałeś o pogranicznika ,,Gorkę,, w cudzysłowie -jest coś co ma symbol G
Stroik jest praktycznie niezniszczalny w warunkach polowych. Rosyjska ,,Dublionka,, 250 gram. Nie określam tego jako GORKA bo brezentu tu nie znajdziesz :) I pewnie taka nazwa była by pewnym nadużyciem :)