Pytanko odnośnie Anoraka Lieto. Jak gruby jest materiał w porównaniu do KLMK i Partizana SSO oraz jak wygląda sprawa kolorów w stosunku do SS Lieta od SSO?
Co do grubości tkaniny to jest to 160 gram - Z tego co wiem KLMK jest też ze 160 gram. Co do kolorystyki to są dwa główne rodzaje. Jeden z większą ilością czerni i jeden z większą ilością brązu.
Tu masz fotkę tego który jest aktualnie na ss lieto.To oryginalny rosyjski materiał.
Cramp - szelki- wyślij maila z adresem do wysyłki na vitiazspec@wp.pl
Cznadel- nie mam maila od ciebie. Możliwe że został wywalony ze spamem- możesz powtórzyć
Tak Tadeusz 1106 - Będą w kwietniu wraz ze smierszem i kuguarem.
Na lato przygotowaliśmy jeszcze ANORAKA POGRANICZNIK (ŻÓŁTY LIŚĆ) poniżej foty.Rzeczywiste kolory najbardziej oddaje druga i ostatnia fota od lewej. :):).Z oświetleniem zawsze problem :):)
Pisałem przez twarzoksiążkę do nich, to powiedzieli że problemy z komunikajcą i przesunięcie zamówień w czasie bo szykują duży kontrakt dla wojska.tak więc pozostaje nam czekać. Ale wychodzi na to że sprzęt może powoli stawać się koszerny... ;)
Panowie -sorry za długą nieobecność na forum. Niestety musiałem być osobiście w Kazachstanie.
Cznadel- gorka gotowa.
Cramp-wyślij adres do wysyłki.
Sowa- KML gotowe wykroje-czekamy na tkaninę-może się uda na 15 Maja.
Teraz parę nowości:
Jako pierwsza Gorka 3 w oryginalnym Kazachskim kamuflażu Atak przygotowanym na tereny górskie kamieniste i wyschnięte stepy.