Nie wiem czy VSO czy może konkurencja zrobi jako pierwsza gorki we florze. Ktokolwiek to będzie to go ozłocę, dobrze że jest jakiś ruch w interesie bo ciągle mam nadzieję :)
Dla mnie tylko flora wchodzi w grę, wolę poczekać :)
Jakby coś się ruszyło to może będzie więcej chętnych z mojej grupy na dobrej jakości replikę takiego floro-gorkowego cuda :)
Zgodnie z zapowiedzą od 25 Maja wchodzi do oferty system KUGUAR
Tu parę fotek elementów dopełniających całość - system SKORPION.
Sorry nie wyjaśniłem. Skorpion to system umożliwiający niezależne montowanie plecaka taktycznego i camelbacka do oddzielnych szelek oraz bezpośrednio do kamizelki systemu KUGUAR.
Towarzyszu Piotrze - podobno tak -Ałtyn ma być w drugiej kolejności po ZSZ-1-2 z przyłbicą - kiedy nie powiem :( .
Najprawdopodobniej dopiero po wakacjach. Pewnie pierwsza będzie jeszcze niespodzianka dla wszystkich zwolenników cięższej amunicji i dużego bummm z tematu ,, broń,,. Ale o tym w następnej odsłonie. :):)
Autor cytatu: dexterPewnie pierwsza będzie jeszcze niespodzianka dla wszystkich zwolenników cięższej amunicji i dużego bummm z tematu ,, broń,,. Ale o tym w następnej odsłonie. :):)
Jak to będzie RPG-7, RPG-26 lub T-90 to biorę w ciemno!
Witam.
Troszkę czasu nie pojawiałem się na forum -nawał pracy.
Parę informacji :
Od końca maja dostępne Smiersze w Olivie OD / na foci/
Pierwsze Kuguary Falangi i Skorpiony w połowie czerwca.
Sam jestem zasmucony- myślałem że szybciej się uwiniemy- niestety sporo problemów technicznych i trochę niesolidność podwykonawców. No ale pomału idziemy ,,wpieriod,,
Poza tym wszystkiego na raz nie ma szans wykonać. W najbliższej dostawie wchodzą Falangi, Skorpiony,Kuguar, Smiersze, Smiersze molle, Kobry, Nerpy, Jaggiery, Gorki w Meduzie Wiosna i Jesień. Hełmy Zsz 1 i Zsz 1-2 bez przyłbicy są w stałej ofercie. Anoraki zostaną uzupełnione do pełnych rozmiarówek. Rusza też sprzedaż pojedynczych detali do systemów nośnych. Trwają prace nad Defenderem i jeszcze dwoma kamizelkami.Do tego zmiana statusu prawnego firmy na ,,OOO,, Uff -czasem samemu mi się ciężko połapać gdzie jesteśmy. Jeśli jakiegoś terminu nie dotrzymamy z góry przepraszam :)