Kamizelki powinny być za tydzień półtora.
Jednocześnie przedstawiamy nowy wzór kamuflażu armii rosyjskiej dla rejonów Abchazji -ATAK Wiesna (kontrakt)
Do oferty sklepu wchodzą też nowe komplety optyczne ,noktowizyjne i termowizyjne.
Dexter, a te pokrowce w kamuflażu na hełm Zsz to kiedy będą?
I kiedy będą w ofercie różnorakie ładownice w MOLLE które zawiera Kuguar? Czy po za olivką będą inne wzory kamuflażu?
Od dzisiaj przyjmujemy zamówienia na KLMK rozmiar 3 i 2 -ilość sztuk ograniczona. Zainteresowanych proszę o kontakt na dexter4211@wp.pl
W przypadku sporej ilości chętnych przewidujemy atrakcyjną cenę.
Dodatkowo załączam fotę jak prezentuje się Atak Wiesna ze Smierszem VOG OD
1.Panamy w meduzie w pełnej rozmiarówce
2.Smiersze OD
3.Smiersze Green
4.Smiersze Pogranicznik
5.Smiersze Cyfrowa flora
6.Smiersz molle Green
7.Kamizelki Jaggier OD
7.KLMK,, bieriozka,, w rozmiarze 3 i 2 (sowiecka)
8.Lieszij osień
Witq - nie są już dostępne w stałej ofercie -Prawdopodobnie będzie możliwość wykonania na zamówienie.
Jednocześnie chciałem poinformować że w sklepie trwają prace modernizacyjne i jest trochę zamieszania z cenami
widocznymi dla was.
Wszystko powinno się ustabilizować od środy 02.07
Kapelutki są jeszcze w paczce- nie mogę dać bo weszła zmiana -na meduzie dodany sznurek. Często wiatr zrywał z grzywy jak się biegało. A nie ma nowych fotek tak jak i dla chesta Jaggiera 1 OlivDrab . Za chwilę działam dalej z wprowadzaniem
Ostateczna cena na
KLMK no 2 - 120.67 PLN KLMK no 3 - 130.65 PLN
LIESHIJ LIETO I OSIEŃ - 199.72 PLN
Nie wiem naprawdę jaką będzie cena - sądzę że nie powinna przekroczyć 420 PLN z przyłbicą z poliwęglanu ,ale jeszcze jest zbyt wcześnie na ostateczne dane
Kakaroth - Nie marudzisz -przyszła pełna ,, rozmiarówka,, od 54 do 62 zgodnie z zamówieniem. Właśnie miałem wprowadzić na stan gdy mnie olśniło aby popatrzeć w lustrze na panamkę ze sznureczkiem :):) . Niestety okazało się że 54 nominalnie to 58 , 56 to realnie 60 a o pozostałych nawet nie wspomnę. Ktoś na produkcji po....ł coś z wymiarami i 62 to kubeł na kartofelki.
Z 60 sztuk które dotarły mogłem wystawić to co widzisz w sklepie. Jeśli masz 59 realnie to może drogą eliminacji coś dobiorę :)
Pozostała partia wraca do producenta. Za 2 tygodnie obiecano wymianę.
Wiadomo coś na temat taktycznych szmatek na garnki? Czarny bądź zielony, na altyna lub ryśka-t. Gdyby były z velcro na super-lanserskie morale patch to miód malina!