A mundur to będzie raczej na pewno mundur letni WDW (SPLAV).Widać na kolanach te wkładki.Ja osobiście ich nie zakładam ,bo chodzę po lesie więc jakoś mi się super nie przydają.A buty to będą jakieś JUNGLE ale nie wiem czy mil tec czy jakieś inne. Nie wiem za to co to za czapka.Kamuflaż wygląda mi na partizana.
Dokładnie mundór to letni WDW splawu , super wygodny i praktyczny ale w lato za ciepły :( chest to lazitczik z kieszenią medyczną a czapka to patrolówka holenderska robi za czapke w kamo " smog " ;). Buty to kontraktowe amerykanskie Jungle i nie widac na fotce ale mam pas LC2 i amerykanską manierke .
Czytając "ciętą i doprawdy zabawną wypowiedź" Kaszuba przychodzi mi na myśl "Głupota nigdy nie przekracza granic; gdzie stąpnie, tam jej terytorium". Cytując dalej S.J.Lec-a "Nie lżyj w nie znanym lżonemu języku! To sadyzm." przepraszam że jestem sadystą...
Schmeisser ale co jest ta głupota? Mieć skojarzenia czy opiswywać je na forum?
To powiedzonko Leca jest zupełnie nielogiczne. Jak można czerpać przyjemność z czyjegoś cierpienia, jeśli on nie cierpi bo nie rozumie, że się mu ubliża?
Przsemyśl schmeiiiser to co napisałeś o byciu sadystą w kontekscie aforyzmu - nie trzyma się to kupy, i jeszcze ten atak personalny.... po co to?
Under the sun in the dust of the war ...
/gallery/d/2477-1/GR+IDF+Lesany+2009+01k+Czterech+pancernych.jpg
/gallery/d/2474-1/GR+IDF+Lesany+2009+Ale+mam+gazy+08k.jpg
/gallery/d/2467-1/GR+IDF+Lesany+2009+Kto__redy+do+Libanu+05k.jpg
nie to jeden z tych co dostala czechoslowacja, leszany za w czechach pod praga, najciekawsze w tym muzeu jest to ze wiekszosc sprzetu jest na chodzie i jezdzi a kolekcje maja spora ;)