Fajne :) Ale przydałoby się proste "o czym jest ta strona", bo nie każdy wchodzący wie. No i rozumiem, że stale będą pojawiać się jakieś newsy we wschodniej tematyce?
No i czemu lejałt taki bury? ;)
ZAJEBISTY 404 :)
Może rozesłać wici do znajomych portali, że mamy nową stronkę, niech walną niusa (przy okazji, można sobie nawiązać jakiś partnerszip z WW2).
@Grześ - Ależ przepraszam, ja dla dobra... ogółu... i ten tego...
edit
@Kazik - ok widzę, chociaż wydaje mi się za mało wyeksponowane, no ale jak uważacie.
Kamil - o czym jest strona napisane jest w kontakcie.
Newsy będę w miarę regularnie starał się pisać, chyba, że jest jakiś zainteresowany pomocą ;) (źródła newsów mogę podrzucić, główny problem to chyba po prostu ich dzierganie)
Grigorij - szybki jesteś :P ale zobacz za to jaki ładny komunikat 404!
Stronka zamiata. Naprawdę fajna. Nawet jak mi się pojawiło 404 to byłem zachwycony. ;p
Ale tak jak już Kamil wspomniał , zamiast info o stronie w zakładce "Kontakt" po prostu zrobić zakładkę "O Portalu".
Na pewno zyska na przejrzystości. Gdybym nie przeczytał to nawet bym nie pomyślał , że tam jest tekst tłumaczący tematykę tej strony.
W całym tym pośpiechu (śpieszymy się od ponad miesiąca :D) zapomnieliśmy ustawić z jakich kategorii kanał ma pobierać informacje :D
Już działa.
PS. 404 to pikuś, wejdźcie na stronkę w IE6 albo starszym :D
Nawet nie wiecie ile męki nas kosztowało spłodzenie tak wspaniałych tekstów jak: strony błędu, kontakt...
PS2.
Autor cytatu: KamilNo i czemu lejałt taki bury? ;)
Bo forum docelowo też ma dostać taki layoucik.
Inna sprawa - że taki jest... ładny (wg mojego krzywego oka :) )
Myślałem raczej o różnych wariantach kolorystycznych wzorowanych na różnych kamuflażach. Sam układ i grafika (czyli "kształty" postaci itp.) byłyby te same, tylko kolorystyka by się zmieniała.
Stronka "fajowska"; kolory ładniutkie:) tak schludnie i elegancko
...chociaż byloby ładnie gdyby na lato można było flecktar-D, wczesna jesień SS-lieto, później izloma/skola na późny listopad SS-osien a na gwiazdkę kliaksa zarzucić. Albo lepiej różne wersje VSR -> letnio-leśną, jesienno-górską, wiosenno-pustynną itp. ...
a serio jest świetnie i będzie jeszcze lepiej;)
DZIĘKI
desmond sie klania ;) a tak na powaznie jesli ty @mroov lub ktos z forumowiczow ma 2 identyczne rozmiarowo mundury z tego samego zakladu w 2 roznych wersjach vsr / ttsko / czy innego kamo, zrobcie prosze foto piecztek, bo na 90% numery produktu beda .... te same
Mi osobiście (gdy po raz pierwszy dziś odpaliłem kompa) strona skojarzyła się ze sklepem internetowym (aż się wystraszyłem że forum zostało usunięte przez jakiś sklep który użyczał miejsca na to forum) a nie stroną poświęconą tematyce radzieckiej/ruskiej armii. Za dużo jest tam ze sklepu a za mało z normalnej strony. Poprzedni wygląd strony mniej trącał komercją. Nowy uzytkownik szukający informacji o rosjanach w Afganistanie po zobaczeniu tej strony stwierdzi "O, kolejny sklep z ruskim szpejem" i wyjdzie ze strony aby szukać czegoś innego o 40 Armii. Osobiscie czołówka mi sie nie podoba i jestem anty a nawet przeciw :-)
Fence - zgadłeś :)
Ja za to mam uwagę odnośnie poprawek (piszę to głównie dla siebie, by nie zapomnieć).
Brakuje informacji o ilości komentarzy przy artykułach.
Trzeba jakoś wyrazniej zaznaczyć po prostu ze to "opis" i chyba będzie po sprawie. Bo tytuł "mundur witiaż" to włanie brzmi jak nazwa produktu w sklepie.
Gdyby napisac, że to jest "opis munduru" to było by inaczej.
Gdyby napisac, że to jest "opis munduru" to było by inaczej.
Na obecną chwilę - nie ma takiej potrzeby. W późniejszym czasie - wraz z ilością artykułów - planujemy podzielić dział, na podkategorie - jakie, to sekret :D
Ażeby bardziej to wyglądało jak portal a nie sklep (bo macie rację, aktualny lejałt może nasuwać takie skojarzenie), musi być więcej artykułów "niemundurowych" na pierwszą stronę. Tak więc do roboty proszę państwa ;)