W tym roku, otrzymaliśmy (a konkretnie - ja) dowodzenie nad jednym z oddziałów Orilii.
Tym samym - mamy ~25 miejsc do rozdysponowania, z czego 10 już zajęta.
Chętnych airsoftowych rusofili (i nie tylko) zapraszamy do zgłaszania się.
To co robimy jakis oddział "w dębie"? Ja też chce. zaznaczam, że ja zawsze jestem tylko na częsci strzelankowej - chlanie sobie odpuszczam ( to w razie gdyby formacja miała jakieś zadania propagandowe wcześniej).
Bari - jasne że można. Nie jest to zaproszenie tylko dla znajomych, ale także dla tych, z którymi jeszcze nie mieliśmy okazji się spotkać :) Jedyny wymogi - skończone 18 lat (wymóg zlotowy), no i gotowość biegania w TFie "pod komendą" Potwora.
Fence - wszystkich w "dęba" trudno będzie (ja np. przyznam się ze wstydem, że się swojego Partizana pozbyłem), ale dowolne rosyjskie / radzieckie camo będzie dobre.
To może, zanim zaczniemy gubić zacznę już robić listę.
1. ADi,
2. Bari,
3. Fence.
Łoj. Dzięki.
Wymogi to spełniam obydwa.
Chlanie to także sobie odpuszczę, należę do tych wyjątków co nie piją (no prawie) wcale ale za to kopcą jak smoki.
Skoro 8 miejsc dla chętnych, to rozumiem że nasza 3 (Sambor, Ensign i Ja) wpisać się na listę może?
1. Adi
2. Bari
3. Fence
4. Sambor
5. Ensign
6. Kuba
7.
8.
Tak, tak wiem, narzekam sobie tylko, przepraszam. Do wieczora się zdecyduję. Jeżeli będzie jeszcze miejsce i zechcecie defetystę:/
... a w temacie po sobie posprzątam, jeśli trzeba.