Strzelanie do 14 OK, później się posypało, ale olac je.
Przyjechaliśmy tutaj spotkać się z ludźmi pogawędzić i napić się piwka, a to wyszło znakomicie. Za rok obowiązkowo wpadamy.
Pozdrawiam tych z którymi nie miałem okazji się pożegnać :)
Raddar - jeśli chodzi o "za rok" to gadałem po imprezie z paroma ślązakami i doszliśmy do wniosku, że fajnie by było wpaść w końcu "do was" (Warszawiaków) na jakąś imprezę. Obecnie naszym typem nr 1 jest kolejna edycja Afgaraqu (jeśli się odbędzie ;) ).
To było moje drugie Tomaszowo i uważam, że było o niebo lepiej niż w zeszłym roku. W piątek wieczorem posypał się mój kałaszek i byłem tym faktem bardzo wkur*****, ale ostatecznie dostałem do zabawy swd z niewyregulowaną lunetą, w wyniku czego nie miałem pojęcia gdzie lecą kulki i nie zabiłem żadnego przeciwnika, a mimo to bawiłem się doskonale. No i miło było napić się i poznać parę osób z Waszego TFu. Pozdrawiam.
EDIT: Aha no i mnie też pozytywnie zdziwiła duża ilość "Ruskich".
Raddar - wiem, że Afgaraq tegoroczny jeszcze się nie odbył, ale takie wyjazdy wymagają "wielkiego planowania z wyprzedzeniem", dlatego myśleliśmy od razu o następnym roku ;)
Uff.
Strzelanka- każdy widział.
Tak jak przedmówcy napisali: największą przyjemność sprawiło mi poznanie Was - twórców rus-mila oraz bywalców tego forum :) . No i dziękuję za możliwość "wkręcenia się" na tą imprezę.
Tak troszkę nie na temat: po ile mamy z Czornym punktów do lansu za przejście z buta z obozu na stację w Żaganiu? :))
to nie był lans to juz było pro :P. Dzięki wielkie za to ze nas adoptowaliście . Tylko po tym czuje trochę niesmak gdyż scenariusz po winien troche bardziej rozbudowany być moim zdaniem. Ale widok tylu ruskich w jednym miejscu i "UZURPATORA" bezcenne .
Jeszcze raz wielkie dzięki :)