Poinformuję, a przy okazji zrobię Owczemu reklamę, że sklep Frontowiec.com ma już swoją stacjonarną siedzibę w Warszawie na ulicy Polnej 13.
Jest sporo rzeczy ponad to co na stronie - przybyło np. sprzęt ze Spławu.
Szkoda że mundury itp. sprowadzają w rozmiarach dla samych otyłych patologicznie.. wątpie żeby ktoś w rozmiarach 58+ robił tam zakupy, najmniejszy dostępny 56-58 leży na mnie jak worek po ziemniakach.. Marnują tylko kase
Pomijając, że bylibyście zdziwieni jakie są proporcje sprzedaży - większość to jednak wielkie mundury :)
Nie będę już nawet pisał, że ja zamawiam co chcę, a przychodzi co dostawca chce - This Is Russia :))))
Mniejsze rozmiary być może w poniedziałek.....
A zdjęcia sklepu z galerii z linka są już zupełnie nieaktualne - teraz sklep jest dwa razy większy :)
Czy jest szansa na pojawienie się smiersza w kamuflażu (mi konkretnie chodzi o wersję do swd we florze)? SSO nie każe dopłacać za takie udziwnienia, trzeba tylko poczekać dłużej na realizację. Pozdrawiam
Zawsze mnie ciekawiło, czy na te rozmiary jest największe wzięcie, czy poprostu Konrad bierze co tam akurat jest u nich pod ręką ;) Co nie zmienia faktu, że zawsze można do niego naskrobać i ściągnie w takim rozmiarze i kolorze w jakim sobie człowiek zażyczy.
juz kiedys byla mowa na ten temat i Konrad napisal ze wbrew pozorom wlasnie na takie rozmiary jest najwiekszy popyt. Jest to ciekawe bo ani na reko czy zlotach ani na strzelankch asg nie widze tych ludzi i zastanawiam sie co oni robia. Bo sa to wspolczense mundury w wiekszosci czyli bardziej na asg milsimy etc. A na maskalaty w rozmiarach ok 58 wzwyz to trzeba byc naprawde wielkim chlopem.
Małe rozmiary sprzedają mi się słabo. Ale zawsze można je u mnie zamówić - czas oczekiwania 4-8 tygodni. Łatwiej mi sprzedać większe - w zasadzie minimalny rozmiar jaki zamierzam ściągać "na magazyn" to 52-3 (mój rozmiar :) ).
Nietypowe zamówienia z SSO to czas oczekiwania 4-...... tygodni. Na KM-Ła w "Partizanie" czekam już ponad 2 miesiące, ale standardowe rzeczy z oferty przychodzą dużo szybciej.
Zamiast marudzić wystarczy napisać zamówienie i wpłacić zaliczkę - bez zaliczki nie ma opcji na ściągnięcie nietypowych rozmiarów albo produktów - ile razy ściągnąłem coś bez zaliczki to przeważnie u mnie zostawało.... :(((((