Wlasnie!
Chowasz w skrzyniach w.uj wie co a potem słupki sprzedazy w Polsce stoja i gadaja z ekranu ze lipa sie zbliza ekonomiczna...
Prosze uzupelnic stronki sklepowego FRONTu!
;)
Wil - poczekaj proszę do poniedziałku. Jeszcze do tego wszystkiego wywalił mi się komputer i dopiero teraz go postawiłem.... A zaraz muszę wyjechać po towar....
Dostałem tenisówki Moskwy od Konrada w rozmiarze 44 i chętnie je zamienię na rozmiar 45 lub sprzedam za tę samą cenę czyli 50zł + przesyłka.
Nie chcę iść w zwroty i podwójne koszty przesyłki więc cena identyczna jakby ktoś chciał kupić, a z tych co już kupili może ktoś też by chciał zamienić?
Normalnie noszę 43 i wziąłem 44 ale są "na styk" i za mało luzu w palcach.
Mam stopę dokładnie 27,5cm i tego 0,5-1,0cm luzu mi brakuje.
Autor cytatu: MW-750Mam stopę dokładnie 27,5cm i tego 0,5-1,0cm luzu mi brakuje.
Jak pisałem mam stopę dokładnie 27,5cm i paluchami dotykam przodu. Nie ciśnie żebym wypychał palcami buta, albo nie mógł wyprostować. Ale po prostu opierają się na styk o przednią ścianę buta i zero luzu. Tak więc brakuje tego 0,5..1cm luzu na długości wkładki.
Upsss. Masz rację - nie zwróciłem uwagi. Tych nie zrywanych nie widziałem w ofercie SSO. SP mogło to kupić z jakiejś partii produkowanej na czyjeś zamówienie (WSFR na przykład).
Takiej nie zrywanej nie mam.
Chyba, że chcesz taką: http://www.splav.ru/goodsdetail.aspx?gid=20080925093347351498
Ale uprzedzam, że nie mam na stanie, tylko musiałbym zamówić.
Rozważałem już taką ale niestety za duża. Chyba, że masz na stanie coś takiego: http://sso-mil.ru/catalog/115/15054
Nie jest to apteczka, ale chyba się nada. Rozmiarowo też powinna pasować. ;)
Edit:
Masz czy musisz sprowadzać... biorę. Bo mam już dość szukania. :D
Może wydam się wybredny. Ale tą też rozważałem i biorąc ją nie zagospodaruję chesta tak jak planowałem. No i fakt, że praktycznie wtedy bym się kładł na radiu.
Po prostu poczekam na następne Twoje zamówienie u nich to i przy okazji wezmę parę rzeczy które są u Ciebie na stanie. ;)