Ja się dołączam , w czwartek na poczcie dostałem e-mial , że zamówienie 6751 zostało wysłane i jeszcze tego nie mam :/ mam nadzieję , że jutro przyjdzie ...
Zara.... Poczta też ma opóźnienia - trzeba było zamawiać wcześniej, a nie czekać do połowy grudnia....
Dzisiaj wysłaliśmy ponad 20 paczek - jutro Ilicz wrzuci je do systemu.
Ja mam nadzieje ze to data nadania a nie wydrukowania etykiety. W moim przypadku... No coz, 7 dni od daty otrzymania paltnosci do nadania przesylki to o 3 wiecej niz piszesz w potwierdzeniu zamowienia.
Spartakus - została wysłana 11/12. 12/12 to data wprowadzenia informacji do systemu. Sugeruję udanie się na pocztę - widocznie Pan Listonosz "zapomniał" zostawić awizo"
Willard - tak, nasza wina, nasze opóźnienie. Przepraszam.
Często sama poczta zawala, kiedyś sklep mi wysyłał priorytetem, a paczka dotarła po chyba 4-5 dniach... Listonosz notorycznie zostawia mi awiza jeśli paczka/list waży więcej jak pół kilo. Nie pamiętam, czy zapomniał kiedyś zostawić awizo, ale raz dostałem drugie/ponowne awizo na tą samą paczkę 3 dni po jej odebraniu. :) Niestety PP to dość ciekawa instytucja, która potrafi nieraz zaginać czasoprzestrzeń. :D
Dlatego ja zwykle kontaktuje się ze sklepem, po jakiś 7 dniach od otrzymania info, że paczka została wysłana.
Jak tylko w Rosji magazynki przestaną być istotnym elementem broni, a Armia Federacji Rosyjskiej otworzy swoją Agencję Mienia Wojskowego, albo chociaż hipermarket z demobilem. No i jeszcze Rzeczpospolita Polska musiała by znieść koncesje importowe na broń i jej części.
Wiem, że to ciężko uwierzyć, ale to nie telewizory Samsunga, które można sobie po prostu kupić w hurtowni.....
A to już moja tajemnica.... W każdym bądź razie nie pochodzą bezpośrednio z Rosji. Ja przez granicę nie przewożę ABSOLUTNIE ŻADNYCH części broni - nie licz nawet na stopkę kolby :))))
Generalnie drugi akapit w tym linku powinien wyjaśnić terminy dostaw: http://www.frontowiec.com/index.php?d=info
Po wielu latach obecności na forum poczułem się tu niepotrzebny i niemile widziany. Ponieważ nie mam zamiaru bez komentarzy znosić dalej zaczepek Dextera i Watera, a w momencie gdy odpowiedziałem wreszcie adekwatnie do tych działań, podjęto próbę wpłynięcia na decyzje adminów, zamierzam uprzedzić przyznanie mi "ryby". To forum jest za małe dla mnie i Dextera razem.
W tej sytuacji pozostaje mi tylko i wyłącznie zrezygnować z dalszej obecności - nie mam zwyczaju pchania się tam gdzie mnie nie chcą.
Jeśli ktoś chce utrzymywać kontakt może do mnie pisać na adres konrad @ frontowiec.com
Bawcie się dalej beze mnie. Myślę, że ten wątek też można zamknąć - po co ludzie mają ewentualnie zadawać pytania, na które tu nie dostaną odpowiedzi.