Lifcziki (REPLIKI) już prawie gotowe! Całość wykonana z oryginalnego radzieckiego materiału i pasków z lat 70-80ych!!!!!!! Nie z epoki tylko metalowe uszka i mosiężne knopiki do zapinania kieszeni (jeszcze nie zamocowane).
Przewidywana cena - 149,00
Wygląda b.ładnie prawie jak oryginał. Ze względu, ze materiały są takie same bo oryginalne a nie "prawie" takie same :)
Jedyne co, to trochę zbyt gładki czyli zbyt starannie uszyty. Oryginały są jakieś takie pomarszczone na szwach.
Przerobiłem już Moskwy w rozmiarze 44 i potem 3 pary 46 mając nadzieję, że inny egzemplarz będzie większy.
Wymieniałem i u Ciebie i z ludźmi na forum, w końcu mam swoją jedną parę 46 które próbowałem powiększyć przez rozchodzenie.
Niestety :( Skoro ja noszę ok. 42.5-43 i Moskwy 46 są ciasne - po całym dniu boli mnie paluch, a 2-3 dni zlotu w Kutnie dały popalić
to czy w ogóle można zamówić rozmiar 47? Co z ludźmi którzy normalnie mają rozmiary większe niż 43? To nie przecież nie jest jakiś duży rozmiar męskiej stopy.
@ robaki,
dziwna sprawa, ja mam taki sam rozmiar jak Ty i mam moskwy 44 i są bardzo wygodne, nie cisną z żadnej strony. Jak były nowe to były bardzo dopasowane. Poszedłem w nich raz biegać, przemęczyłem 5 km i wszystko było ok. Strzelam się w nich regularnie i nigdy mnie nie obtarły.
@Konrad
zaczynam żałować, że sprzedałem VSR-a bo ten lifczik wygląda naprawdę obiecująco, aż budzi chęć stylizacji na pierwszą czeczeńską ;)
Mam jakies problemy techniczne z mailem wiec pisze tutaj bo forum nie ma systemu PW
Co sie dziej z moim zamowieniem? Z tydzien temu dostalem maila ze platnosc zaksiegowana a paczki ciagle nie ma :/
Zamowienie nr. 5713
Konrad machnąłeś się delikatnie przy pakowaniu mojej paczki. Dałeś mi dwie miniaturki wpinki flagi zamiast naszywek i dałeś mi dwie kokardy szeregowca zamiast jednej szeregowca i jednej oficerskiej.
Nic podmieniać nie chcę bo fanty i tak się rozejdą u mnie w grupie ale jak jest możliwość to zwiń mi te dwie flagi naszywki i kokardę oficerską pod ladę, wezmę je z następnym zamówieniem.