Nie - będzie za to stempel FSO (Frontowiec SpiecOsnaszczenije) właśnie po to, żeby potem żaden prymitywny cwaniaczek nie próbował tego sprzedawać jako oryginały. Kopia to kopia, a nie "oryginał FSO" :)))))))))))
Stemple można dorobić we własnym zakresie - każdy zakład zrobi dowolny stempel według zamówienia :)))
Ale ja się przestałem stresować kilka lat temu jak rzuciłem pracę w korporacji i żonę - od tej pory jestem najspokojniejszym człowiekiem pod słońcem :))))
Autor cytatu: az12121Mam pytanko- czy spodziewacie się jeszcze plecaków "Kenguru"? Brałbym, zwłaszcza w kamyszu ;)
Ja też chętnie bym je wziął :)
Jak zwykle - jak przyjdą, to będą....
Za to mam tanie plecaki/worki w Cyfrowej Florze (69,00 PLN) i armijne kamizelki "Tarzan" z pasami głównymi w Oliwce, Liesie i Cyfrowej Florze (199,00)!! W sklepie stacjonarnym dostępne od już. W sklepie internetowym - jak zrobię zdjęcia.
Plecak-worek też już dostępny. Jest to ROSYJSKA wersja tego co właśnie wprowadziła moja "konkurencja".
Cena na cześć tejże "konkurencji" - 69,00 (czyli rosyjski oryginał w detalu taniej niż białoruska podróba w hurcie) :)))) http://www.frontowiec.com/index.php?p3031,plecak-worek-cyfrowa-flora
Bez obrazy, ale jeśli to rosyjska wersja tego samego, to rosjanie strasznie poskąpili. Nawet pasa biodrowego nie ma, nie mówiąc o konstrukcji pleców itd.
Link 1
Jest szansa na większe rozmiary i inne wzory maskowania?
Link 2
Jest szansa na pojawienie się tego w dużym rozmiarze i w kolorze oliwkowym/musztardowym? Widziałem takie cudo na fotach z Gruzji więc jestem mocno zainteresowany :)
Link 3
Takie tylko cały komplet i w słusznym rozmiarze? Jest jakaś szansa?
możesz podesłać kilka fotek na ecko_kidd@tlen.pl i ewentualną cenę ? Nie ukrywam, że chciałem nóweczkę ale jak "niedociorany" to może być i używka. Z góry dziękuję
Ja mam jeszcze jedno dziwne pytanie, czy oprogramowanie sklepu nie ma może opcji rozsyłania newsletter-ów z nowościami które pojawiły się na półkach?
Powiem szczerze że mnie by bardzo taka opcja odpowiadała, nie trzeba by było codziennie sprawdzać strony albo męczyć durnymi postami na forum.
Ciekawe pytanie. Aczkolwiek nawet jak taka opcja istnieje, to nie zamierzam jej wykorzystywać. W swoim pokrętnym poczuciu godności handlowej nie uważam za stosowne zasypywania skrzynek użytkowników/klientów nieustannym strumieniem spamu, w nadziei że ktoś coś kupi. Nie podoba mi się ta forma komunikacji (tak jak fejsbuk) i nie będę jej stosował.
@gruby, @Owca
Rozwiązaniem godzącym wasze interesy było by użycie RSS'a. Konrad by nie spamował, a każdy zainteresowany by miał źródło informacji o dostawach/aktualizacjach w miarę na bieżąco.
Wystarczyło by by w kanale RSS były informacje: aktualności i nowości.
Dziś dotarł do mnie maskałat KZMa w Dębie, kurcze jakby skrojony na mnie a jednocześnie na tyle szerokie nogawki i rękawy, że w lesie powinno ładnie rozmywać sylwetkę. Coś czuje że to mój pierwszy i nie ostatni zakup. :)
Przy okazji chciałbym się zapytać nie tyle kiedy, ale czy w ogóle jest szansa na kamizelki "Kameleon" w oliwce. Względnie czy jest szansa na kamizelki Grad1 lub 2.