@franek - dokładnie tak. Z ostatniego zamówienia na 250 000 rubli przysłali mi towaru za 90 000 - czyli mniej więcej 1/3. Rosjanie tak działają i nic tego nie zmieni - "kak sdiełajem, tak budziet"....
@skyphrant - czekamy. W tym tygodniu może zaczęli robić. Może.
Witam! Mam pytanko odnośnie Moskw (trampki) ,na stronie sklepu ich nie ma, czy możesz wysłać mi info odnośnie ceny,wyglądu itp na maila? Jestem zielony jeśli o nie chodzi, a chciałbym takowe nabyć. POZDRAWIAM!
Zapraszam na III Podlaski Piknik Militarny "Misja Wschód".
W czasie pikniku do kupienia będą majki i furażerki - innego towaru handlowego nie zabieram ze sobą!
Zapraszam na kawę, herbatę z samowaru, kwas chlebowy i do obejrzenia nowości.
Jeśli ktoś chce coś kupić z oferty sklepu mogę zabrać ze sobą - proszę tylko o złożenie zamówienia przez sklep internetowy z dopiskiem "Odbiór na Misji Wschód".
ASG/wiatrówki - nie
Lifcziki - pytanie jest idiotyczne - to jest produkt historyczny - jak gdzieś znajdę to będą, a jak nie to nie będzie. Równie dobrze możesz chcieć podania daty dostawy oryginalnego munduru Józefa Stalina. Pracuję nad zrobieniem replik, ale uszycie czegoś w Polsce wcale nie jest takie proste.
Dostawa z SSO już na stanie sklepu.
Osoby które zamawiały Smiersze proszone o kontakt - mam dla Was odłożone oddzielnie.
Mam już potwierdzoną dostawę Gorek 3 DSO ze wstawkami w cyfrowej florze - cena ta sama 339,00. W pierwszej partii będzie 30 kompletów - różne rozmiary.
Mam jedną sztukę - zdjęcia pewnie we wtorek/środę - będzie ją można także obejrzeć na Pikniku w Supraślu.
Widzę, że sporo plecaków się pojawiło. Czy przyszły może placaki Kojot 2 lub Trzydniowy ( http://sso-mil.ru/catalog/109/4679 )? Chętnie wziąłbym tego trzydniowego, względnie Kojota 2.