No właśnie :((
A nie odpisywałem, bo miałem mały problem z dostępem do komputera. W sumie dziś wróciłem z Rosji....
Materiału na Partizany nadal nie ma - za to znowu wszystko w Rosji zdrożało :((((((
Zamówiłem, ale w pierwszej partii nie dostałem. Następne powinny być za 2-3 tygodnie. Po za tym pamiętaj, że to maskałat do zakładania na grube ciuchy, więc w zasadzie lepszy za duży niż za mały :)))
Autor cytatu: HubertWitam!
Pisałem ostatnio kilka maili do sklepu i na żaden nie dostałem odpowiedzi. W spamie sprawdzałem i nie ma.
Misiaczku, jak napisałeś w piątek po południu, sobotę albo niedzielę, to nie licz na natychmiastową odpowiedź. Ja cenię sobie swoje życie prywatne i nie zawsze pracuję poza godzinami pracy sklepu. Do tego z założenia nie odpowiadam na pytania z gatunku "jakiego koloru jest ten zielony beret?", czy "chciałbym zamówić oryginalną gimnastiorkę na wzrost 195 i 120 w pasie. Na kiedy będzie?"...
Od dziś, do 20/08 jestem w Bornem Sulinowie. W związku z czym kontakt elektroniczny będzie utrudniony, a wszystkie zamówienia złożone w sklepie internetowym będą zrealizowane po 20/08. Sklep stacjonarny będzie w tym czasie zamknięty.
Zapraszam na IX Zlot Pojazdów Militarnych w Bornem Sulinowie - w dniach 16-19/08/2012! Będę tam miał stoisko promocyjne z herbatą z samowara, kwasem chlebowym i innymi atrakcjami!
Autor cytatu: Konrad "Owca"[quote]en nie dostałem odpowiedzi. W spamie sprawdzałem i nie ma.
Misiaczku, jak napisałeś w piątek po południu, sobotę albo niedzielę, to nie licz na natychmiastową odpowiedź. Ja cenię sobie swoje życie prywatne i nie zawsze pracuję poza godzinami pracy sklepu. Do tego z założenia nie odpowiadam na pytania z gatunku "jakiego koloru jest ten zielony beret?", czy "chciałbym zamówić oryginalną gimnastiorkę na wzrost 195 i 120 w pasie. Na kiedy będzie?"...[/quote]
Zadawałem konkretne pytania bo potrzebowałem dużej ładownicy na molle (butla z green gazem i inne pierdoły do środka).
Pisałem w środku tygodnia, w godzinach raczej pracujących (9-15). Ale no offence. I tak wybieram się na zakupy po 26.08.
Zapytam tutaj żeby nie spamować sto razy. Będziesz miał tielniaszki 60 albo 62 w najbliższym czasie?
Pisz pw albo na mail huber.rzepecki2@gmail.com
Hubert
Nie wiem jak to robicie, może listonoszom pokazaliście jakieś tajne sztuczki FSB/KGB czy innego NKWD, ale paczka doszła w czwartek, a wysłana była we wtorek... Magia kurna :) Dzięki jeszcze raz!
Mistrzostwo świata osiągnęli kiedyś przy wysyłce do Francji - wysłałem w piątek o 19,30 a w poniedziałek rano o 10,30 dostałem maila od klienta że już odebrał :))))