Mam co mam i kiedy mam. Nie jestem w stanie mieć wszystkiego i zawsze. Jestem malutkim sklepikiem detalicznym i nie jestem w stanie zaplanować dostaw z Rosji.
A oporządzenie jest 6Sz92-05 w przeciwieństwie do 6Sz92-04 i innych wersji. Instrukcja jest w zasadzie jedna do wszystkich modeli i tam rzeczywiście jest napisane 6Sz92.
Czy może Konradzie ktoś z Twoich dostawców posiada w asortymencie takie naszywki?
Pytam bowiem masz podobne OMONowskie, a szkoda byłoby mi ściągać haftowane podróby za miliony monet z niewiadomokąd.
Autor cytatu: Konrad "Owca"
A oporządzenie jest 6Sz92-05 w przeciwieństwie do 6Sz92-04 i innych wersji. Instrukcja jest w zasadzie jedna do wszystkich modeli i tam rzeczywiście jest napisane 6Sz92.
- 6Sz92 to pierwszy model, bez dodatkowego numerka i to jest to oporządzenie, które nazwałeś "05",
- 2 i 3 to modele dla morpiechów,
- 4 i 5 to zmodyfikowany Grad-2 i w zasadzie to samo.
Idzie do mnie duża dostawa z SSO - tym razem wysłali nawet większość z tego co zamówiłem :)))))
Gorek na razie nie będzie.
Plecaki wszystkie będą! Idą do mnie też armijne Bobry we florze.
Ze złych wiadomości - SSO zdrożało. Ta dostawa przyjdzie już w nowych cenach :(((
Общая длина = 260 мм
Длина клинка = 150 мм
Сталь 50Х14МФ,антиблик
Толщина клинка (max): 5,0 мм Рукоять: микарта
Кожаные ножны.
Jak już to "MIKARTA" - wyżej masz opis ze strony producenta. Ruskie napisy z "hamerykańskim" zapisem fonetycznym niech sobie piszą ludzie, którzy nie mają pojęcia o języku polskim.
Widocznie to jest ruska podróba Micarty(r) i dlatego nazywa się Mikarta... Temat podróbek na ty forum wałkowaliśmy już przy okazji innych podrób... Noks był o tyle "uczciwy" że chociaż minimalnie zmienił nazwę swojego produktu.
Najlepiej jakby obok produktów SSO w opisie było po prostu napisane, jakiej kolorystyki można się spodziewać. Pewnie to dużo roboty, więc wystarczyłoby w tych "starozielonych" dopisać, że jest.
Nie da się tego dopisać - czasami mam na raz rzeczy z trzech dostaw w trzech kolorach - teraz np. dostałem Smiersze w ciemnym szaro-zielonym i w jasnym szaro-zielonym. W starej zieleni nie ma nic i raczej nie będzie. Teraz wszystko jest robione w nowej szaro-zielonej wersji i pytania o stary kolor nie mają na razie sensu.... Potem pewnie jak pokaże się jasny zielony, to wszyscy będziecie pytać o szaro-zielony :)))))))
A pomijając wszystko inne, to one wszystkie są oliwkowe. To kobiety i geje rozróżniają kolory - porządni faceci znają tylko trzy: fajny, chujowy i pedalski :))))))))))))))) Smiersze są w fajnym kolorze!
Po rusku " małpa" w adresie mailowym to "sobaka".
A po drugie pytania o dostępność są ignorowane - jest co jest, a jak czegoś nie ma, to nie wiadomo kiedy będzie. :))))
Orientuje się ktoś jak to jest z zamówieniami, czy jest jakaś jesienna przerwa czy coś ? Czy może pojechali chłopaki po zamówienie za wschodnią miedzę i wysyłki są wstrzymane ? Bo od 10 dni zamówienie mam "w trackie realizacji" a na wiadomości na mail i GG nie dostałem odpowiedzi, też tak macie ? :)
Marudzicie - czasami trzeba trochę poczekać. W piątki najczęściej nie ma wysyłek - wyjeżdżam po towar i wracam w niedziele. Wattie - poszło dzisiaj z kasą za tielniaszkę wewnątrz przesyłki. Podawanie numerów zamówień pomaga.... Nie mam pojęcia które to jest zamówienie Stena....