Autor cytatu: HunterKiller
Aż dziw bierze, że nikt nie poruszył tematu lifczika,
Ale po co poruszac?
Odpowiedz zawsze jest taka sama...
" kak zdielajem...bla,bla,bla"
Poprostu szkoda forum zasmiecac pianą..
Niektorzy to w mig pojeli,zwlaszcza po uwagach ADMu,inni ni w ząb...
Kwestia dojrzałości i percepcyjnej pojemności zwojów pod deklem...
Cyrith -o K6-3 pytał ktoś z klientów.Ja informowałem tylko o zszs. Faktycznie jest opóźnienie w tym temacie i sam zostałem wprowadzony w błąd informacją od producenta.
Retal- sprawdz mail :)
W związku z uwagami dotyczącymi kolorystyki użytych materiałów do SMIERSZA VOG VSO informujemy że zgodnie z waszymi prośbami wprowadziliśmy SMIERSZA z tkaniny Oxford 600 używanej przez firmę SSO w swoich produktach. Klasyczny Smiersz VSO z Cordury DuPonta widoczny po lewej tylko na specjalne zamówienie.
W standardowej wersji te po prawej.
No niektórzy mają dość specyficzne metody i podejście do handlu i nazywają to ,,uczciwością,,. Wybacz Arturro1, ale na takie metody nie mam wpływu-jak co, to kontakt bezpośredni do mnie 501518388 lub dexter4211@wp.pl. KLMK 3 będą za dwa trzy tygodnie.
idealnie, we wrześniu wypłata :)
Numer zapisany. Skontaktuję się.
KLMK nówki czy używki ?
by the way
Domena musi być z przekierowaniem, ponieważ odrazu na frontowca wchodzi, znalazłem ją gdy wpisałem w google mundur zimowy flora. ostatni link na pierwszym " o " gooogle
Dzięki VSO, zamówienie dotarło, wszystko szybko, sprawnie i zgodnie z promocją. Gorka jest mniej sztywna w dotyku od sso, ale materiał ma podobną grubość, wykończenie bez zastrzeżeń. Pozdrawiam.
Igur- ładownice do RPK są - myślę że do 15/09 będzie jakaś dostawa.
Gruszkin- Krój sumraka to pratkycznie nasz Anorak tylko bez wiązania a na guziki.Jeśli chodzi o kamo takie jak w Sumraku to czekamy na tkaninę.Jeśli się pojawi to będą.
Przed ZONĄ NYSA mała stylizacja Stalkera w klimacie z wykorzystaniem Partizana Medusa i Smiersza WOG VSO.
Filtry fajniej wyglądają odwrócone w buldogu. A Narkonia ciekawiej eksponuje się na fotkach niż PSO :).
Pietia,sie masz
Chlopak z Krk chcialby zakupic gorke od ciebie
Co obecnie posiadasz?
Dzis widział jedna z tych z liśćmi i mu pasi
Tez mu lezy kolorystyka błotna,bez wstawek
Łapie chyba klimat ;))
Jest tez tu na forum ,ale jeszcze go krempacyjna ośmiornica nie puszcza;))
Ma 185 cm,chudy jest jak Usajn B.
W sumie nie wiem jaki to rozmiar...polowa ze mnie..;)
Napisz tu lub emalie ,posle rozliczenie za liście i na ta dla niego ,bo chyba nie wyrobie sie na Nyse niestety,...