Piotrek,czy zgadzasz sie abym ,po zakupie Kobry2 ,wyslal ja wraz z Kobra ktora wczesniej kupilem do zrobienia recki przez Decydentow tegoż forum?
Bedzie fajne porownanie a i artykol sie nowy pojawi!
No i " ONI" beda mieli wiecej roboty:)))
Water -sam chciałem to zrobić .Trochę pokręciłem z nazwami- KOBRY 2 jeszcze nie ma. Jest SMIERSZ 2 MOLLE 74. Przepraszam za pomyłkę.Wejdzie teraz sporo nowości i się trochę gubię.
Spartakus- SS wiosna czyli jak domniemywam Medusa Wiosna jest tylko w wersji dwustronnej z jesienią i koszt najtańszego maskałatu to 320-330 PLN w zależności od kursu.
Biały to znaczy który?
Masz po kolei
Kliaksa z nylonu najtańsza -ale przy spotkaniu z krzakami ma małe szanse na przetrwanie 97 PLN
Partizan TIEN ZIMA -dwustronny 40% bawełna 60% poliester 320 PLN- tkanina mundurowa bardzo wytrzymała
Partizan ZZ -dwustronny 40%bawełna i 60% poliester 320 PLN
Dodatkowo w TIEN ZIMA będą Anoraki wstępnie po 290 PLN
Spartakus- materiał jest lekko przezroczysty. Jak założysz czerwone pod spód to może przebijać. Ustaliłem co jest w najbliższej dostawie 15.12 i kliaksy nie ma.Najwcześniej 20.01.2014 .Ale na Frontowcu pewnie dostaniesz.
Ookami- cena na poddupnik będzie we środę.
Jeszcze małe przypomnienie wspólnie spędzonych chwil z VSO w 2013 roku. Serdecznie zapraszamy do przesyłania własnych fotek z terenu z naszymi produktami.
JUŻ LATEM 2014 KONKURS NA NAJLEPSZĄ FOTOGRAFIĘ Z CENNYMI NAGRODAMI.
FILMIK NA YOU TUBE: Miłego oglądania !!!!! MEDUSA SPRING
Spartakus- trwają ostatnie prace sprawdzające.Mam go przed sobą na kompie,ale jeszcze nie mogę podlinkować. Cierpliwości. Może uda się odpalić 17-18.12.13.
как только он будет готов, мы уведомим :)
Autor cytatu: dexter [span class=goog-te-sectional-gadget-link-text]Przetłumacz[/span] Spartakus- trwają ostatnie prace sprawdzające.Mam go przed sobą na kompie,ale jeszcze nie mogę podlinkować. Cierpliwości. Może uda się odpalić 17-18.12.13.
как только он будет готов, мы уведомим :)
Uwazaj,zeby znowu jakims" cudem" nie bylo przekierowania:))
Water - zawsze możesz naprawić to niedopatrzenie - domena www.vitiaz.pl jest na sprzedaż.... Mam już nawet jedną ofertę kupna.....
Dex odpuścił sobie, a Ty nie możesz?
Dexter
jest jakaś szansa na pokrowce na hełmy skorupą zbliżone do zsh-1, maska. Przydałby mi się pokrowiec na mój hauer kewlarowy, a kształtem zdecydowanie mu bliżej do rosyjskich garnków niż NATO-wskich.
Garnek taki:
Dało by radę? Myślę że krój od Zsh-1 by podpasował. Kamo obojętne, byle nie czarne.