Dexter - pytałem Cię o wymiary i kolory tego poddupnika oraz koszt wysyłki, ale wciąż nie dostałem zwrotnego maila - napisz proszę, bo jestem zdecydowany na zakup.
el Dario . Gorki Smiersze i Maskałaty dotarły.
Prośba do wszystkich którzy złożyli zamówienia o przypominanie się mailowe. Do momentu uruchomienia platformy sklepu będzie trochę bałaganu za co wszystkich serdecznie przepraszam.
Pobiegaj ,sprawdz czy biały ma sens,to wersja testowa a więc jest znacząco tańsza. Jakieś przemyślenia co do nowych,, okuć,, i zmienionego systemu mocowania ,,sucharki,,-jeśli się nasuną .Będę wdzięczny.
Napisz w tej sytuacji prosze na emalie jak to finansowo ma wygladac,bo mi glupio,a zobacz jaka aura i testy w tym sezonie moga byc ...pozno,jesli wogole...
Ale juz teraz od siebie stwierdzam ,ze sens ma jesli idziesz w bialy od puchu las,łąki itp
Wielokrotnie chowalem pod " plachte" oliwkowe lub inne kamo na kamizelkach,smerszach
Na plecak tez naciagalem " bialy talerz"
Dexter ,to wasze Zsh-1 jest strasznie "Maskowate". Zdecydowanie za szeroki dół jak na Zsz-1.
Ale to dobrze. Dopracować bryłę i fasunek, usunąć śruby, dodać zawiasy przyłbicy i jej blokadę a będzie w końcu jakaś Maska-1 :D
az12121 Masz rację -Problem z tym że żle przeczytałem specyfikację. To ZSZ 1-2 (ЗШ-1-2)
Replika tego hełmu którego oryginał widzisz na focie.
Informacje bezpośrednio od producenta oryginałow
ZSZ-1 masz jest tutaj na drugiej focie
Polecam zbiór wiedzy o hełmach na