Autor cytatu: ThePesHCześć i czołem albo nawet privied !
Szanowni koledzy oblatani w rusofilji od maleńkości - tak to ja współtworzyłem recenzje. Nie boje się przyznać że "Ciemną stroną mocy" zainteresowałem się kilka mc temu po kilku ładnych latach grania w uniformach i szpeju "nato". Prawdopodobnie kolega Fence ma racje że zdanie jest błędnie skonstruowane - niestety nadal nie jestem fachowcem w rosyjskim szpeju. Jednakże recenzja nie powstała dla fachowców tylko właśnie dla laików którzy podobnie jak ja nie mieli wcześniej do czynienia z maskałatami i innymi ciekawymi rosyjskimi/radzieckimi wnalazkami.
Autor cytatu: water
Jeszcze raz powtorze,jako klient NIE MIALEM ODCZUCIA ZE MNIE KTOS OSZUKUJE,
Autor cytatu: jawny83Tylko że to forum prawdopodobnie generuje 90% obrotu nowym ruskim szpejem :))
Jezeli bym stwierdzil dodatkowo ze ktos mnie kreci jak kielbase na roznie to bym niekupil poprostu..
(...)
Pozatym i tu ABSURD! Ci ktorzy nic nie kupili,w tym Ty rowniez,najwiecej krytykujecie
Pozatym i tu ABSURD! Ci ktorzy nic nie kupili,w tym Ty rowniez,najwiecej krytykujecie
Natomiast ci co kupili sa zadowoleni,nie czuja sie oszukani,ale wmawia im sie ze " zupa byla za slona," tylko ze oni smaku nie czuja;))
[cite]Autor cytatu: Konrad "Owca"
Uwierz mi, że takie krętactwo nie jest skierowane do ludzi mądrych i inteligentnych, którzy potrafią to zauważyć i wyczuć. A teraz pomyśl/sprawdź w opublikowanych w różnych miejscach wynikach badań socjologicznych jaki procent społeczeństwa radzi sobie z rozpracowaniem takiego krętactwa.
Autor cytatu: Konrad "Owca"Weź chłopaku te pigułki co Ci lekarz przepisał :)))))
Autor cytatu: ThePesHDSprzedawca natomiast jasno i wyraźnie powiedział że mundury te są wariacją oryginalnego maskałatu.
Autor cytatu: czarny001 I tak, ze zwykłej ludzkiej ciekawości- czy jest jakiś klient, który czuje się oszukany i wprowadzony w błąd? I pytam tylko o osoby, które dokonały zakupu u Dextera, w celach kolekcjonersko- użytkowych.