Jezu ale przyburaczyłem... Ale to chyba ze strachu, że reklamuję naszego pierwszego, mega niszowego larpa na rus.milu... Wstyd i hańba dla mnie.
Wszystkich rusofilów przepraszam za nieumieszczenie info o Zonie Bałtyk na forum (był to eksperyment dla znajomych a rozrósł się do prawie 40 osób co było absolutnym rekordem w lokalnej scenie ASG). Jednocześnie chciałbym poinformować, że porządną dawkę promieniowania będziecie mogli złapać u nas już na przełomie października/listopada 2014 na Zonie Bałtyk II.
W Zonie będziecie mnie mogli spotkać najwcześniej w Nysie we wrześniu albo na Kotlarni już w maju (nie mam jednak pojęcia kogo zaprosi tam Memoris). Na Sęki się nie wybieram.
Pozdrawiam,
Husar z Zony Bałtyk
PS - Jak chcecie być na bieżąco to zapraszam na https://www.facebook.com/zonabaltyk Jak tylko zmusimy jednego z orgów żeby w końcu dokończył naszą oficjalną stronę, to z chęcią przeniesiemy się z tego facebookowego pierdolnika.
Wiele osób tak myślało. Na szczęście Gyver podjął się trudu organizowania tego po raz kolejny.
Odbędzie się w dniach 25-27 kwietnia. Tak jak pisał Water trochu rus-milowców będzie
No niestety jest to bardzo prawdopodobne. Ale ogólnie przydało by się coś by soldaty nie siedziały jak ostatnio po 2-3h na posterunku, godzina przerwy i to samo. Część wojaków na ostatniej edycji kończyła zabawę w okolicach godziny 22:00 ze względu na brak zajęć.
No właśnie trochę zaspałem, ale jak tylko zbiorę kumpli to w 8-10 zbierzemy ekipę do woja i rozruszamy trochę tą stronę. Oczywiście standardowy posterunek postaramy się zgodnie z tradycją utrzymać :)
Ja wojsko jak zawsze, ale będę miał "misję specjalną" razem z ziomkiem i doktorem (obu water poznałeś na ort :-) ). Na razie nie mogę nic zdradzić, ale zobaczycie, że będzie konkret ;-)
Autor cytatu: cypJa wojsko jak zawsze, ale będę miał "misję specjalną" razem z ziomkiem i doktorem (obu water poznałeś na ort :-) ). Na razie nie mogę nic zdradzić, ale zobaczycie, że będzie konkret ;-)
Bede cie tropil non stop!
Jako truposz nie dam ci żyć!
To w takim razie kto się wybiera? Kilka nicków poznaję z forum od Gyvera, ale może ktoś postanowił pod innym mianem się zarejestrować. Z Aurory będzie nas 9 (tu z forum ja, maza, fumfel hubert i emperorpalpa).