Hmm, jeśli to był Wrocław to możliwe że to byłem ja :) Używam zimowej florki bez podpinki jako osłony przeciw deszczowo/wiatrowej. Podaj godzinę i numer tramwaju.
To musiałem być ja :D jadąc na zajęcia, ten kaptur da się schować w tą dziurę pod kołnierzem, komplecik kupiłem od szmela na allegro chyba ze 2 lata temu. Nic w niej wyjątkowego w niej nie ma tak myślałem do tej pory. Mogę wrzucić jakieś zdjęcia, jak cię interesuje.
Maza oto odpowiedź na Twoje zdjęcje - koleś z lewej na zdjęci ma : Fast Attack Plate Carrier , producenta nie bede zgadywał ale możliwe że Flyye Industries
Prośba o pomoc...
Od dawna poszukuje jakiegoś dostępu do zdjęć, galerii kogoś, kto podpisuje się jak na poniższych fotach.
Często spotyka się w necie pojedyncze zdjęcia z tym podpisem, niekiedy bardzo unikatowe...
Autor cytatu: interlude22Prośba o pomoc...
Od dawna poszukuje jakiegoś dostępu do zdjęć, galerii kogoś, kto podpisuje się jak na poniższych fotach.
Często spotyka się w necie pojedyncze zdjęcia z tym podpisem, niekiedy bardzo unikatowe...
Metek, ani pieczątek żadnych nie ma. waga około 3-4kg, niestety nie mam jak zważyć. Przyłbica gruba na około 17mm, skorupa to kewlar ~13mm. Wie ktoś jaka to produkcja? Bo rosyjski to on raczej nie jest.
To kamo to turecka wariacja na temat "duck huntera" USMC z drugiej wojny. Wycofane z użycia we wczesnych 90, duże ilości materiału, mundurów i prawdopodobnie sprzetu trafiło do Czeczenów. Zwłaszcza w pierwszej czeczeńskiej kiedy jeszcze nie byli tacy "islamizujacy".
Autor cytatu: kubasTo kamo to turecka wariacja na temat "duck huntera" USMC z drugiej wojny. Wycofane z użycia we wczesnych 90, duże ilości materiału, mundurów i prawdopodobnie sprzetu trafiło do Czeczenów. Zwłaszcza w pierwszej czeczeńskiej kiedy jeszcze nie byli tacy "islamizujacy".