podszpachluj i będzie git..ja wszystkie szpachlowałem. Ja się zbytnio gwintami nie przejmowałem wkręciłem i jest ok..jak się przyłożę to nawet wykręcę...
mam wzornik koloru od saperskiego więc jak wróci z urlopu zaprzyjaźniony lakiernik to powinien namieszać farby...zapytam ile wiec jak namiesza więcej to pośle kazikowi farbę...chyba, że już macie :/
Drobna informacja odnośnie grupowego malowania granatów:
- Yakarov wyśle mi próbkę farby (od Saperskiego), gdyż ma problemy z lakiernikami
- ja ją przekazuję Krzychowi
- on przez swoje kontakty produkuje farbę i maluje granaty które mamy na stanie (jeśli Yakarov mi prześle to także jego granaty)
- wszyscy żyją długo i szczęśliwie ;)
Ja dodatkowo do swoich granatów u Krzycha korzystam z usługi gwintowania (bo sam nie bardzo daję radę to zrobić).
zdzierstwo 10zl/szt. a gwintu to one wogole nie maja, pewno lyzka jest oryginal a reszta dorobiona.
BTW
lezy u mnei 1 zapalnik po ktory nei zglosil sie kamil...
Postanowilem sie nieco pochwalić efektem finalmym prac moich oraz kolegi nad granacikami ;) kolory na zdjeciu niestety sa nieco przeklamane, zwlaszcza ten brazowawy :(
Nie jest to jeszcze wersja ostateczna
Kolor, kształt i wielkość napisów może uleć zmianie. To tylko "demonstrator technologi". (napisy na niektórych zdjęciach są małe i bez nacięć w szablonie na innych duże)
Zapalniki UZRGM nie zostały jeszcze przerobione.
Czekamy na konstruktywną krytyke!
F-1 to oryginalne deko, pozbawione cech bojowych, zgodnie z Ustawą o broni i amunicji !.
Dotarła do mnie próbka farby. Ktoś z Bytomia bywa w najbliższym czasie w Gliwicach? (dowolny dzień, dowolna godzina, no prawie ;) ). Mógłby wtedy ją wziąć i przekazać Krzychowi.