Sorry, że odkopuję temat ale planuję ze znajomą krawcową uszyć coś na wzór Kory-1 i potrzeba nam wymiarów. Tych które są pokazane na tych fociach które już wcześniej Klepczar wrzucił. Gdyby ktoś miał korę i mógł ją zmierzyć lub gdzieś miał zapisane te wymiary to byłbym wielce wdzięczny za info :)
Jedyne co rzuca się w oczy to brak rzepa na klacie dla kołnierza. Te kamizelki są potocznie zwane "pół-molle" ponieważ nie mają jako tako głównego panelu molle w okolicy brzucha :P No i jest to replika
Po tym że ani w środku ani na zewnątrz nie ma oznaczeń FORTu? :P A tak to zdjęcia słabe, jakby czymś lepszym zrobić to pewnie więcej szczegółów by się wyłapało, no i ten brak rzepa na kołnierz to kompletnie psuje efekt
Witam Panowie!
Przeglądam forum od dłuższego czasu, ale dopiero teraz nadeszła chwila, by się zarejestrować. Otóż poszukuję wymiarów Defendera-2. Mam nadmiar materiałów walających się po domu i chciałbym uszyć dla siebie ową kamzę. Najbardziej ucieszyłbym się z wersji molle. Z tego co widziałem kiedyś na fotkach to chyba ty @delin0m masz defendera :P Dałoby radę jakoś pomierzyć? :)
Pozdrawiam.
Hej
Planuje kupić defendera , ostatnio napotkałem się na sklep ,,Bastion Shop" jest to jakaś tam grupka na FB gdzie koleś sprzedaje różne wersje defenderów. I teraz mam pytanie kupował tam ktoś kiedyś ? Jakieś opinie na temat tych defenderów ?
Chodzi ci o Fort Defender skrytego przenoszenia ?
Kurcze teraz zobaczyłem że wcześniej nie dopisałem że defender 2. Masz jakieś defy 2 produkcji Bastionu?