Autor cytatu: PotfurSaperski - mam odmienne zdanie na temat kilku rzeczy.
Admin - to nie jest osoba która odpowiada za treści na stronie, jej odpowiedzialność ogranicza się do tego by strona działała i działała dobrze.
Od tego by strona miała treść i to sensowną treść - są redaktorzy.
Autor cytatu: Potfur
Gdyby było tak jak ty piszesz - to bym spał na pieniądzach, a niestety - rynek dyktuje - ja tworzę i daje narzędzie na którym ktoś kto nie ma pojęcia jak ja to zrobiłem, robił to co ma robić.
Pod względem prezentacji informacji - czasopisma kobiece - są na o wiele wyższym poziomie - nie mylić 'czasopisma kobiecego' z takimi tworami jak "Bravo Grill" czy "Super Express", to są dziwadła zawierające intelektualną papkę, gdzie grafika jest tylko kolejnym elementem zapełniającym stronę.
Ja mam na myśli czasopisma gdzie azcetyzm literek jest uzupełniany przez świetne zdjęcia, nie na odwrót - razem strona graficzna i informacyjna tworzą spójną całość, a i każde z osobna może być interesującym materiałem.
Grupa Rekonstrukcji Historycznej Razwiedka były zawsze awangardą, jednakże dopiero konflikt afgański pokazał ich prawdziwą siłę – kiedy to były oczami i uszami 40 Armii.
Autor cytatu: willardWidzisz potfur - moja zasada sie sprawdza - do ognia doklada tylko ten komu zimno.
Autor cytatu: willard O konflicie nie odwazam sie pisac...
[edit2]
Saperski - może ty byś skrobnął coś o konflikcie? Tak z pół strony, na obecną chwilę - starczy zdawkowo nawet, byle by coś do czytania było. Jak chcesz - to z chęcią założę ci konto na stronce, byś sam mógł pisać.
Autor cytatu: tomwdwChyba,ze to jakas inna "Magistrala" A poza tym to mam od znajomych sygnały,z e póki co stronka jest bardzo sympatyczna.
Autor cytatu: kazikPodmieniłem (przekadrowałem) drugie foto na "o grupie", by nie było widać Zenka (gościa z długimi włosami).
Z braku laku lepsze takie foto niż nic ;) A na obecnej wersji trudno się do czegoś przyczepić (poza Jędkerowym stanikiem, ale go prawie nie widać). Fota jest głównie wypełniaczem przestrzeni (by ludziom nie znudziło się czytanie zbyt szybko) i nawiązuje do treści (cele GRH).Autor cytatu: grigorij
No to teraz kadr jest super - widać nic ;) Może zamiast kadrować, wystarczyłoby obciąć mu włosy? ;)
Autor cytatu: tomwdwTowarzysze...w tekscie o konflikcie chyba jest oszybka.."Magistrala" to o ile wiem operacja majaca na celu odblokowanie oblezonego Chostu a nie utrzymanie droznosci dróg...Chyba,ze to jakas inna "Magistrala" A poza tym to mam od znajomych sygnały,z e póki co stronka jest bardzo sympatyczna.