Zgrzytów, niby czemu?
Mnogość strzelców, pozwala przedstawić na kilku różnych osobach, różne kombinacje noszenia sprzętu, w sensie: taki mundur, taka kamizelka, takie ładownice, a tu taki mundur, taki plecaczek, taki śliniaczek i dodatkowo rpg na plecaczku.
Tylko czemu taki zły przykład dałeś fotograficzny ;P
edytka: Zły bo taki nieobiektywny (ale to nie Twoja wina), ja tam widziałem zdjęcia z Gruzji wojaków rosyjskich w wypasionym sprzęcie, a tu jakieś obdartusy pokazują. Typowe dla zachodnich publikacji.
no o ja z grzesiem pewno do tego workshopu wpadniemy - podaj kiedy masz czas. sie porobobi foty.
maja byc standard postacie czy mozna jakies fajne? (osiol ze shreka ;) )
Btw. Czemu nie ma na stronce fotki Saperskiego ani Potfora? No dalej ludzie, cyknąć fotkę w szpeju na dworze to chwila moment ;) A jeszcze zwłaszcza że Saperski miał swoje zdjęcia w Bornym.
Potfur nie wyrabia się czasowo ostatnio, ale obiecuję że cyknę sobie fotencję w tym tygodniu (niekoniecznie na dworze, ale to się zszopuje :D), bo muszę wreszcie skończyć recki.
Fotki osób wybierałem z tych, które miałem (tzn. ze zlotów) - Saperskiego faktycznie zapomniałem jakimś cudem wrzucić, a Potfora nie miałem po prostu zdjęcia.
Odnośnie sesji foto - to ja założę najlepiej nowy temat o tym w dziale wewn.
Autor cytatu: KamilBtw. Czemu nie ma na stronce fotki Saperskiego ani Potfora? No dalej ludzie, cyknąć fotkę w szpeju na dworze to chwila moment ;) A jeszcze zwłaszcza że Saperski miał swoje zdjęcia w Bornym.
W ramach - uzupełniania braków - cyknąłem sobie fotkę. Chciałem pójść w teren - ale śnieg spadł (i wciąż pada), więc fotka z domu.
Kurcze, wiem, ze ten watek to niby o stronce www ale wcisne swoje 3 kopiejki. Na razie naprodukowałem ok. 400 ulotek propagandowych na wzór tych z Modlina z ub.roku. Zmieniłem druga strone i wstawiłem obrazek banera Razwiedki. Saperski podesłał mi nowe rysunki propagandowe i przy najblizszej okazji naprodukuje jeszcze. Niestety sa czarno-białe bo tylko do takiej drukarki mam dostep w...pracy;-) Wyglada to przyzwoicie, wiec mozemy bawic sie w "zdobywanie serc i umysłów" ludzików;-) Bede je miał na Modlinie i Bornym w sierpniu.