Dla odbiorców krajowych +5%.
Jaka jest idea płacenia wewnątrz Polski przez PayPal? Obawiasz się, że nie wyślę zamówienia?
Mogę też wystawić na Allegro: +10%...........
Po dodatkowo podgrzanej dyskusji na RA, Konrad chyba nie wyrobi z zamówieniami hehe
Teraz już wiem skąd biorą się nabywcy na duże rozmiary - big guys from US :D
Nowy asortyment w ofercie - rzeczy z Bliskiego i Środkowego Wschodu - w sam raz do rekonstrukcji Mudżahedinów, Talibów i innych bojowników Islamskich. Asortyment ten będzie cały czas poszerzany. Rzeczy pochodzą z Pakistanu i Turcji.
Wysłałem już zapytanie do Pakistanu :) Zobaczymy co z tego będzie - Pakole znalazł :)
Patu bez pieczątek to jest nie rosyjskie. Podrabiane amerykańskie jest bez metki z kontraktem i instrukcją obsługi. Oryginalne hamerykańskie dla SEAL ma metkę z kontraktem, instrukcją obsługi, certyfikatem oryginalności, certyfikatem SEALs, potwierdzeniem przyjęcia na stan US-Marynes, logo producenta, no i oczywiście jest zrobione w Chinach, jak większość hamerykańskich rzeczy :)
Udało mi się dostać jeszcze trochę KZMów w promocyjnej cenie. Są już wstawione do sklepu internetowego. To już ostatnie sztuki w tej cenie - następne najwcześniej na wiosnę....
Duża dostawa SPOSNu - Smiersze-AK, maskałaty Partizan, Sumrak i WDW, ładownice i pokrowce na wyposażenie, pasy, szelki itd.
Mam też wreszcie rzeczy z "Diewiatki" (skończyli szyć kontrakt dla Finlandii) - maskałaty "Anglia" (krój podobny do Partizana-M) w kamuflażu Jagiel (Fin) i Toczka-4 - wstawię je do sklepu internetowego dziś lub jutro.
Dzisiaj mialem okazje wstapic do Owcy i zobaczyc to i owo :) Sporo SPOSNu w starych i nowych kolorach wiec na pierwszy rzut oka mozna poskladac zestawy jakie kto lubi - w oliwce lub ranger-green. Maskalaty Diewiatki mialem okazje przymierzyc i osobiscie mnie urzekly. Jak dojedzie moj rozmiar to chyba sobie zafunduje. Taki posredni typ miedzy gorkami i cienkimi maskalatami typu partizan, sumrak itp. Grubszy material i konstrukcja umozliwiajaca stworzenie kieszeni przelotowych lub nieprzelotowych jak kto lubi. Cos na ksztalt Partizana-M.
Bedzie recenzja Kazika to pokaze tam co i jak.
Witam.
Jestem na forum nowy, dla tego też chciałem się na początek przywitać.
Piszę z zapytaniem, czy ma ktoś informacje na temat munduru Partizan, a konkretnie jego dostępności w Sklepie Frontowiec.pl ?
Napisałem maila jakiś czas temu z zapytaniem, ale na razie nie dostałem odpowiedzi.
Byłbym wdzięczny za udzielenie informacji.
Pozdrawiam.
a to dziwne,bo Konrad raczej szybko odpisuje
jeśli go nie pa w mozliwosciach zakupu,to spytaj poprostu czy moze ci indywidualnie sciagnac
raczej jest to mozliwe