Generalnie nie, ale warto czasami przeczytać strony informacyjne w różnych sklepach - unika się wtedy zadawania niepotrzebnych pytań, na które są już dawno podane odpowiedzi.
Generalnie - jest co jest. Inne rozmiary i rzeczy jak będą to będą, a jak nie będzie to nie będzie :)))
@Blood.Sucker - zapomnij. Dostać w chwili obecnej coś z radzieckiego umundurowania na duży wzrost to naprawdę wyzwanie, a radzieckiej gorki nigdy nie widziałem w rozmiarze większym niż 4, więc na większą nie ma szans.
Pytanie z innej beczki. Drugi raz dostałem przesyłkę listem poleconym, chociaż wybieram w sklepie i płacę za Paczkę, tak też jest na rachunku. Oprócz różnicy w cenie, jest też kwestia konieczności udania się na pocztę, bo listów takich gabarytów poczta pod drzwi nie dostarcza.
Pytanie jest czy skoro wybieram Paczkę a nie list i za nią płacę, to powinienem dostawać listy??? Jak coś źle działa na stronie, albo są jakieś kruczki w regulaminie, to jest to problem sklepu a nie mój. Można poinformować, nie mówiąc już o zwrocie różnicy.
Jest to kwestia pakowania - łatwiej jest mi zapakować przesyłkę w kopertę. Różnica w cenie tych przesyłek ma znaczenie trzeciorzędne. Zaznacz następnym razem że CHCESZ PACZKĘ KONIECZNIE.
Wpadłem na to ogłoszenie i dojechałem gościa za zdjęcie na którym jestem osobiście i które sam umieszczałem w swoich impresjach na RA.
Koleś jakieś głupoty wypisuje.... Przecież lifczik w podanym przez niego linku jest wyceniony na 99,00 :))))
Co do swojego zdjęcia - możesz dać znać Allegro, ale na 99% zostaniesz olany - jeszcze nigdy nie udało mi się z nimi wygrać w temacie kradzieży moich zdjęć ze sklepu - zawsze piszą że "brak jest wystarczających przesłanek/dowodów".... - Linki do produktów na sklepie nie wystarczają. Zacząłem więc stosować inną - najpierw proszę o usunięcie moich zdjęć, a jak nie pomaga to kupuję wszystko co jest wystawione z moimi zdjęciami i nie płacę - niech się złodziej męczy z allegro :)))
Owca - tak sobie pomyślałem, że można by napisać skrypt, który sprawdza skąd przychodzi żądanie o zdjęcie. I jeżeli jest to ktoś nieautoryzowany (np. ktoś obcy linkuje z allegro) to zamiast fotki wyświetli mu się goła dupa :)
Zimowy Dubok, Bagnet do AWS 36 w rewelacyjnym stanie, śpiwory w cyfrowej florze, znaki kłasnosti (WS i MWD), marynarka 3-gwiazdkowego admirała, mieszoki bez kieszonki i troków, pokrowce na AKS, panamy w Bieriozce (lata 80-te), panama wz 55, PGO-7 kompletne z ruską książką przeglądów, pokrowce zastępcze na łopatki 1941-44, torby medyczne, sukienki, szynele riadowych i oficerskie, mundury i czapki "chemiczki", skarpety WS, gacie WS z lat 90-ych, koalicyjki, pokrowce na hełmy w butanie i we florze, szaliki oficerskie, zimowe onuce, "adaśki" Mockba, szyte berety WDW (lata 80-90) i od czorta innych rzeczy.
NIE PROŚCIE O ZDJĘCIA - jakby były, to by były na stronie sklepu....