W tym temacie będą umieszczane informacje o wszelkich scaleniach / wydzieleniach / przeniesieniach* tematów.
Wszystko po to by było to w miarę przejrzyste dla użytkowników, ale z uniknięciem zaśmiecania tematów, które takim działaniom zostały poddane.
* - tylko jeśli przeniesienie sprawiło, że temat "zniknął" z ogólnej listy wątków i wylądował np. w komisie
2012-06-09 - przeniesienie tematu o Terenowym do działu Opinie o sprzedających i kupujących i usunięcie tam znajdującego się starszego tematu (przepraszam Water, ale po ich scaleniu robił się jeszcze większy śmietnik w temacie pierwotnym).
Fence otrzymał "Rybę" (ranga nie pozwalająca na pisanie) za:
1. Wspominianie o VSO w temacie nie związanym ze sprawą, oraz dalsze ciągnięcie tematu, po zwróceniu uwagi.
2. Działanie mi na nerwy (nie swoimi opiniami, a sposobem, umiejscowieniem oraz częstotliwością jej artykulacji).
Pokasowalem nieco wypowiedzi z tematu o VSO. Nawet na pewno wiecej niz trzeba, ale mi to obojet e, bo jestem na urlopie i nie mam ochoty bawic sie w "umiarkowana moderacje"
Jakbus dostał z powrotem rybę, dożywotnio. Powód:
"Wprowadzanie użytkowników w błąd pisząc na temat, o którym nie ma się pojęcia."
Zachęcamy do zakładania nowego konta, co żeby miało sens wymagałoby zdecydowanie zmiany stylu pisania (czyli pisania, jak się wie, o czym pisze i nie zadawania głupich pytań).
Mr tank uzyskał status Ryby, co oznacza brak możliwości pisania postów. Powód: irytowanie użytkowników i administratorów swoimi wypowiedziami. Blokada jest na czas nieokreślony.