Autor cytatu: dexterZ tego co wiem chciałeś do palmy.Może bedzie z jedna w palmie.
Autor cytatu: dexterAnoraki powinny być w pograniczniku srebrnym.Palma jest ale gruba tylko.
Autor cytatu: Face[quote]Autor cytatu: dexterAnoraki powinny być w pograniczniku srebrnym.Palma jest ale gruba tylko.
Autor cytatu: xxxFENCExxx"Cała otoczka bajerów z zaopatrywaniem armii jest pewnie na wyrost, ale czego nie zrobi handlowiec żeby sprzedać, wiem bo sam nim jestem :) Panowie robić swoje a nie pluć jadem!"
Handlowiec nie robi "takich" - bo wie, że kłamstwo ma krótkie nogi. Ktos kto robi takie rzeczy przestaje być handlowcem. Wpasowuje się w inną grupę.
Autor cytatu: dexter-kilka dni temu sam chciałeś dystrybuować VSO tylko tobie cena i marża nie podeszła-To co ty też chciałeś ,,dymać,, kogoś.
.
Autor cytatu: Konrad "Owca"Ja dalej jestem gotowy sprzedawać ciuchy VSO, aczkolwiek u mnie w sklepie było by wyraźnie napisane, że są to co najwyżej rzeczy opracowane na podstawie produktów SSO oraz że są białoruskie.
Autor cytatu: Konrad "Owca"podszywanie się pod SSO (nazwy, kroje, kamuflaże)
Nie wiem z jakiego powodu mają "problemy", ale nie słyszałem, by to było ze względu na "prawa autorskie" do kombinacji kroju i kamuflażu. A jeśli tak, to czemu to nie dopadło to Barsa?Autor cytatu: Konrad "Owca"Modoks już praktycznie nie istnieje
Wspomniałem o niej w kontekście produkowania nieco czegoś bardziej skomplikowanego niż KZM lub stary KLMK co dalej jest maskałatem, a nie kamuflażu wykorzystywanego do produkcji.Autor cytatu: Konrad "Owca"a Diewiatka nic nie szyje w SS-Lieto/Osień/Wiesna.....
Autor cytatu: Konrad "Owca"Krew to może zalewa Ciebie. Miotasz się sam i w kółko powtarzasz to samo. Żadnych argumentów tylko bla, bla, bla. Aż się dziwię, że nie było nic o "biciu piany" w Twojej wypowiedzi.
Cytadeli się opłaca, bo zdjęcia robią aparatem google, opisy produktów zresztą podobnie, nie mają rabatów dla klientów i mają inny styl handlu. Wolno im. Mnie się przy 12% nie opłaca.