Co za zbieg okolicznosci, wlasnie dzwonilem do dexa w tej sprawie, ale niestety nie odbiera.
EDIT: newest info. jutro dexter ma spotkanie z producentem garnkow, najdalej w ciagu miesiaca powinny byc. w pon jeszcze mam zadzwonic i juz bedzie mniej wiecej wiadomo co, kiedy i za ile.
Witam
Cyp hełmy gotowe.Czekam na transport.Cenę dam około 23.05.
Teraz pare nowości.
1.Dostępna limitowana edycja Anoraka w cyfrowej florze.
2.Od czerwca MABUTA w najnowszym górskim kamo.
kazik nasz konserwator pow. plaskich wywalil wazne pytanie. kiedy mozemy sie spodziewac altynow, k6-3, vityaza-s? po cichu licze na to ostatnie cudo :)
Cyp- czekam na transport.Prawdopodobnie do 10-12.06.Na poczatek wejdą Zsz i Zsz 1.
Pytałeś o kamo- to najnowszy wzór rodem z Baku na górskie tereny Kaukazu.Fota trochę zniekształca barwy.
Water-Gorka w liściu jest, wysłałem sms -ta goreczka to chyba najbardziej pechowa w historii.Wyślę ci foty na maila co przyszło :)))). Anorak flora do zrobienia.Wintorez już po naprawie i po testach
Water- twoja gorka już jest ale jak zwykle z niespodzianką.Coś pechowy ten twój towar.
Diewoczki poputali cwiet. Twoja gorka ma w tej chwili takie kolory :)
LordYoghurt - te plecaki wykonywane są w standardzie dla armii Białorusi.W chwili obecnej prowadzone są rozmowy na dostawy do Rosji.Ale to raczej sprawa otwarta i przyszłościowa.Na razie tak jak napisałem. Pozdrawiam.