Ostatnią? hmm wydawało mi się, że to raczej cykliczna impreza będzie, stronę zmienili itd. Sporo zachodu jak na ostatni raz. W każdym razie ja też byłem na pierwszej edycji i tyłka nie urywało. W sumie to jestem ciekaw co się zmieniło.
Bylem na zeszlorocznej
Mega wypasiony larp
Wszystko,ale to doslownie wszystko bylo profi
Doczepiłbym sie tylko do emisji,ale to dlatego ze brakowalo mi tej wisienki z tzw.tąpnięciem jak w grze
Tym razem Gyver od lipca przygotowuje wszystko
Specjalnie wybudowane sa ogrodzenia na 1.5 km
Przeszlo 800 kilo giftow
Kazdy dostaje w pakietach niemal 40 zeta
No i jest to ostatnia,to pewne,edycja
Dlatego wklada cala energie,czas i grosz w impreze
Miejsc juz chyba nie ma ,ale szczerze polecam
To tylko kilka moich fotek
Ale same artefakty,mutanci,wojsko,lokacje i zadania rozpier... Psyche
Też byłem w zeszłym roku i naprawdę fajna impreza :) Widzę, że nawet na kilku fotach u Watera się załapałem ;) Niestety w tym roku muszę sobie odpuścić, ale może na kolejną edycję uda mi się wybrać.
Autor cytatu: HunterKillerJa słyszałem, że to ostatnia edycja w tym konkretnym miejscu a nie w ogóle. Ponoć będą kolejne ale w innym już miejscu.
Jestem w bezposrednim kontakcie z Gyverem od tamtej edycji,sam dodalem kilku sponsorow poprzez swoje kontakty,wiec raczej napewno ...kolejnej edycji juz nie bedzie i nie chodzi o lokalizacje
A szkoda,bo to jest mega klimatyczny larp i elementem strzelankowym
Czyli kto jeszcze oprocz
Berdozona i The Pesh'a jedzie?
Musze wiedziec czy oplaca sie kupowac na rożen jakąś...świnie albo owce:)
Jak widzę tego mutka w płaszczu i kapeluszu, a la Zorro, to mnie krew zalewa... Napiszę do Guyvera, może ze 2-3 miejsca by się znalazły w armii, bo pomimo nocnych ,,nieprzyjemności", to imprezę wspominam wzorowo :)
Jestem w bezposrednim kontakcie z Gyverem od tamtej edycji,sam dodalem kilku sponsorow poprzez swoje kontakty,wiec raczej napewno ...kolejnej edycji juz nie bedzie i nie chodzi o lokalizacje
Kurcze, wielka szkoda. W tej edycji nie dałem rady i planowałem się załapać w kolejne a tu nici....
Jeśli mogę zapytać i chciałbyś odpowiedzieć nawet ogólnikowo, to kolejnej edycji nie będzie z powodu małego zainteresowania, czy innych przyczyn?
Chlopak robi raz do roku taka impre i wklada swoje cale sily,oraz oszczednosci,niestety satysfakcja z pochwal i aplauzu nie przeklada sie na satysfakcje finansowa...co demotywuje poprostu...
Ze sponsorami tez jest roznie...
Moze sie cos pozmienia w przyszlym roku,ale na ta chwile info jest o pozegnalnej imprezie,niestety...