Yakarov, jakiej firmy jest tłumik na Twoim AKMSie? Czytałem na stronach sklepów że część airsoftowych pebeesów nie pasuje do kałaszy G&G, miałeś jakieś problemy?
Element stalowy. Pasuje idealnie. Zero problemów. Są dwa gwinty 14 lewoskrętny (w zasadzie przejściówka) z dużego gwintu no i ten duży. Nie wiem teraz jaki - taki jak AKS-74U na trąbce.
Witam wszystkich ,jestem perwszy raz na tym forum i chciałbym zadć jedno pytanie ,odnośnie AKM gdyz mam zamiar zbudować customa asg z większości prawdziwych części lecz body użyłbym od asg takie jak na zdjęciu,http://i2.photobucket.com/albums/y15/alencore/cm-048m/cm-048m_akm--38.jpg tylko gdzie można takowe nabyć ?? Szukałem wszędzie na polskich stronach i nic .Dziękuje za pomoc.
pozdrawiam Kuba
Nie wiem, czy gdzieś sprzedają akurat od CM.048M, ale identyczną konstrukcję ma body od "RK-06" (produkcji DBoys), które widziałem w jakimś sklepie ASG na sprzedaż (jako oddzielną część). Niestety obecnie nie jestem tego w 100% pewien i nie pamiętam, w którym sklepie dokładnie to było (zapewne jeden z ponizszych: taiwangun, gunfire, specshop).
Na ebay'u się co jakiś czas pojawiają, teraz np. jest za ok 57$ z wysyłką. Nie jest to tanio, ale poza ebayem możesz co najwyżej polować na egunie (ale tam jak szukałem to akurat niezbyt często się pojawiało cokolwiek w śliwce).