Tak na szybko dowiedziałem się, że ze SPOSNem trwają "trudne" negocjacje i sklep pokłada w nich duże nadzieje, bo jakby nie było ja liczę raczej na ich produkty.
Podejrzewam, że jak już się dogadają ze SPOSNem, to ceny będą zaporowe. Już w tej chwili gorka nie znanej mi produkcji kosztuje 350zł, tyle co w przybliżeniu gorka sposnu...
Gorki są Modox'u i obie na stronie producenta, kosztują 1500rub. Berkut 1200rub.
Dla porównania - Lieszyj splav'u, kosztuje 2390rub. - u nas w kraju, chodził mniej więcej po tyle co partizany sposn'u.
Wg mnie ceny nie są z kosmosu, a raczej takie... normalne.
Nawiązaliśmy współpracę z redzonem, w związku z czym możecie się spodziewać:
- opisów sprzętu, którym dysponują (wypożyczane do tychże celów z prywatnych zasobów właścicieli sklepu),
- informacji na temat dostaw sprzętu.
Co prawda zanim pierwsze teksty się pojawią, to nieco czasu minie. Nie chcemy pisać "recenzji" na odwal - wolimy w miarę porządnie przetestować otrzymany sprzęt.
Podoba mi się tekst "kupując u nasz wspierasz budżet RP bo odprowadzamy podatki". Jakoś dziwnie wolę wspierać swój własny budżet i tych podatków nie pokrywać. Inna sprawa, że zakupy w USA przy tak tanim dolarze zrobły się atrkcyjne jak nigdy. Taki Leszij - w USA $140 dolców a u nas 470 zł. 200zł rożnicy - sporo.
Witam,
w kwestii firmy SPOSN odpowiem nieco dyplomatycznie - rozmowy trwają :-). Do problemu jakim jest to, że ta firma raczej nie jest zainteresowana współpracą, doszło ostatnio lekkie "zawirowanie" wśród "wierchuszki" firmy i zrobił się kłopot z kim tam rozmawiać...
Zapewniam jednak, że "walczymy" z tematem i jak tylko uda nam się mieć jakieś konkrety to poinformuje Użytkowników tego forum.
To chyba oczywiste, że zawsze można sobie samemu sprowadzić. Jak ktoś ma wiecej kasy i mu sie spieszy to wyda ją w sklepie. Nikt chyba do tego nie zmusza ;) Dobrze, że jest alternatywa.
No, nie dla każdego to może być to takie oczywiste.
Ja tam nigdy nie przechodziłem "mąk" z UC - wysyłałem co najwyżej faks - z informacją:ile mogą być warte rzeczy w paczce? 25 dolców za paczkę z USA to maks z Rosji zreszta też.
Chłopaki muszą ostro wejść w Spław przynajmniej jeśli ze SPOSN-em sie nie da. Bo na Modoksie - to się chyba kariery nie zrobi.
No to miałeś /masz naprawdę niezłego farta FENCE... Kumpel z ekipy kiedyś ładownice zamawiał z USA...UC wysłał do niego zapytanie żeby doprecyzował do jakiego typu telefonu komórkowego te ładownice są...
Informacja od sklepu:
Dogadywanie się ze SPOSNem już jest w bardzo zaawansowanym stadium, W związku z czym powstaje pytanie - co wg was powinien sklep sprowadzić z oferty SPOSNu? Co wg was miałoby największe wzięcie na polskim rynku? (lub prościej - co tak na prawdę was z oferty SPOSNu interesuje)