Takie malutkie info:
pozwoliłem sobie użyć opisów testowanego szpeju.
Każdy opis z forum wrzuciłem (w formie linka) do odpowiedniego produktu na sklepie (nie wiem jak tam "dynksy" i "maniakalni onaniści"(opis Gorki 3) będą sie prezentowały, ale mnie ten opis wzruszył do łez)
Pozdrawiam,
@ivanow - sugeruje zakup zimowej afganki, przyda ci sie do rekonstrukcji, a i zawsze maskalat na nia mozna zalozyc
wbrew wygladowi jest wygodna i ciepla
Mam pytanie, brałem w redzone.com.pl troche szpeju i zaznaczyłem poczte Polską, po potwierdzeniu wszystkiego przeglądam sobie historie zakupów a tam pisze Poczta Polska (zwykła paczka) to znaczy że paczka nie będzie wysłana jako priorytetowa ? z tego co widziałem nie było wyboru przesyłki priorytetowej, była tylko poczta polska i kurier, przyznam że troszeczke ceny duże bo zamawiałem KZM-M Pogranicznik, Bandame i naszywke a za kuriera wołali 48 zł a za Poczte Polska 17 zł.
Z paczek, które dostałem z Redzone wszystkie były wysłane priorytetem, więc mi się wydaje, że zwykły klient na takie luksusy też może liczyć w standardzie.
generalnie wysyłamy wszystko jako priorytet, przyznaję że mogło się tak zdarzyć, że paka poszła zwykłym (mniej korzystnym dla Klienta trybem) za co piszę (mówię) przepraszam.
Pozdrawiam,
Pytanie do Darka.
Czy planujecie mieć w najbliższym czasie osobno ładownice do Smersz/Smercz-y?
Chodzi mi tu głównie o kieszonki na magazynki SWD, VAL, na radyjko itp. Nadały by się (mi przynajmniej) do uzupełnienia Smersz'a.
Witam,
przed nowym "sezonem" uzupełnimy magazyn i dążymy do tego aby znalazły się w nim wszystkie najbardziej "chodliwe" składniki :-).
Uzupełnimy rozmiarówkę Gorek o te bardziej "ludzkie", czapki, bandany w camo "liść dębu", "smercz-p" również wróci na magazyn.
Pozdrawiam użytkowników forum i życzę Wszystkim - Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku, co by posiadany szpej zawsze dawał +10 do lansu :-))