Witam!
Panie Darku, mam do pana 2 pytania ;) zacznę od tego, które bardziej mnie dręczy ;)
1. Jeśli mam mundur produkcji modoxu o rozmiarze 52-54/4 to dostaje bluzę 52-54 i spodnie na wzrost 4 ;) i chciałbym wiedzieć jakie spodnie są w komplecie.. 52 czy 54?
2. Czy oferta sklepu zostanie wzbogacona o nowe rozmiary zielonej cyfry? głównie mi zależy na tych 52-54/4 ;)
jak zapewne zauważyłeś są one tylko w części anglojęzycznej. W odpowiedzi na liczne zapytania z zagranicy umieściliśmy te produkty w opcji dla Klientów spoza Polski.
Pozdrawiam,
P.S.
Miła informacja dla wszystkich potencjalnych jak i dotychczasowych Klientów - niebawem uzupełnimy mocno stany magazynowe i być może będzie spora niespodzianka :-)
Darku, we wtorek (10.03) wysłałem ci email z zapytaniem, bez odpowiedzi.. mógłbyś odpisać? bardzo mi zależy na tym ;)
Jakbyś szukał po adresie to mój to pp-man@wp.pl ;)
Autor cytatu: ForestDarku, we wtorek (10.03) wysłałem ci email z zapytaniem, bez odpowiedzi.. mógłbyś odpisać? bardzo mi zależy na tym ;)
Jakbyś szukał po adresie to mój to pp-man@wp.pl ;)
Wybacz... ciut mi się ostatnio obowiązków namnożyło nie do końca związanych z redzon. Już odpisuję na Twojego mejla :-)
Jest wielce prawdopodobne, że ten rozmiar będziemy mieli w ten weekend. Dam znać w poniedziałek. Jeśli nie będzie go w tej dostawie to postaram się zamówić na za 30 dni :-)
Autor cytatu: SPECNAZ 2K9Dokładnie też czekam na dostawę ze Spławu.Mnie za to interesuje ''majka'' chcę w oryginalnym kolorze na allegro mają al tylko niebieski lub błękitny:(
edit:
Biało-Bordowa czyli specnazu wojsk wewnętrznych.
o ile się orientuję :-) to są rozmiary od 50 do 58 w kolorze biało-bordowym...
Jeśli chodzi o dostawę ze Splavu to trudno mi cos konkretnego powiedzieć - części towaru spodziewamy się pod koniec kwietnia.
No ale to są tielniaszki a mi chodzi o tielniaszkę bez rękawów.Dokładnie taką jak na załączonym obrazku.Mam nadzieje że znajdzie się w tej kwietniowej części towaru.
Tak z ciekawości... ma ktoś kontakt z RZ? Bo na stronie pustki, a o dostawie to ja już nieprzerwanie słyszę od października że "to kwestia 1-2 miesięcy"...
Najlepiej zadzwonić albo napisać maila.Ale wydaje mi się ,że w poniedziałek najpóźniej we wtorek sklep będzie otwarty.Też czekam bo miały się pojawić jakieś nowości.Swoją drogą w lutym też był parę dni nieczynny i też troszkę się przedłużyło otwarcie.Red Zone i tak nie pracuje w Weekend więc mi od razu otwarcie w sobotę wydawało się mało prawdopodobne.