Czy ktoś, kto miał z nim do czynienia mógłby opisać mi rodzaj materiału użyty w tym maskałacie? Czy jest mu blizej do bawełny, czy gorkowego "brezentu"?
Daleko mu do brezentu, jest lżejszy niż twill, z którego wykonane są te same maskałaty w Finie, czy też Toczce. Mimo tego sprawia wrażenie dosyć wytrzymałego.
Ogólnie sprawił na mnie pozytywne wrażenie (bo ja lubię jak najlżejsze materiały w maskałatach).
Mała poprawka z mojej strony - podałeś link do Bojca, który w Finie i Toczce, nie jest szyty. Natomiast miałem Bojca w Riadzie i mam Angliję w Sumraku - materiał tej samej grubości w obu przypadkach (czyli tak jak opisałem).
Owca- czy jest jakaś możliwość żeby frontowiec wypuścił sprzęt, mundury w kamo SMK/ Oreh i Urban SMK/Talyj Sneg? W dostępność materiału wierze średnio, ale na pewno dałoby się skopiować ten kamuflaż, podobnie jak wzory umundurowania w nim.
Konrad powiedz mi czy u ciebie maskałat "nowy pogranicznik" za 119 zł ma taki kontrast barw jak na zdjęciu ? czy odcień się różni ?
Można prosić zdjęcie tego maskałatu z bliższa :)
Zapraszam do sklepu. Każdy maskałat i tak jest inny - Rosjanie mają bardzo luźne podejście do kolorystyki kamuflaży i wyposażenia. Generalnie całe zielone wyposażenie jest "oliwkowe", niezależnie od odcienia. Przypominam, że to w większości jest sprzęt rosyjskiego wojska a nie ciuchy od Armaniego....
Nie ma opcji robienia dodatkowych zdjęć. Nie ma opcji mierzenia poszczególnych mundurów w klacie, w pasie, długość rękawa zewnętrzna, wewnętrzna, długość nogawki spodni zewnętrzna i wewnętrzna, szerokość spodni w pasie, w udzie, w kolanie i na dole nogawki. Przypominam, że ja jestem "ten zły" i nie mam indywidualnego podejścia do klienta. A tak na poważnie - wszystko to jest do zrobienia, ale w przyrodzie nie ma nic za darmo - musiałbym zatrudnić dodatkowego człowieka i podnieść ceny, żeby zarobić na jego pensję.
Pomijając już zupełnie fakt, że i tak każdy monitor jest inny i wyświetla kolory inaczej, nie mówiąc już o indywidualnych ustawieniach wyświetlania. Dobieranie koloru ruskiego szpeju przez internet jest jak piwo bezalkoholowe - bez sensu :))))
Tak , tylko ja zamówiłem ten maskałat i czapkę Lies dzisiaj i czekam tylko na kasę , by ci ją przelać :) wiec jak by nie patrzeć jestem klientem który daje ci zarobić , więc trochę uprzejmości , tym bardziej , że podejrzewam jesteś właścicielem. :) A tak poza tym nie jest to chyba trudne do stwierdzenia czy ten maskałat ma wyraźne kolory wystarczy , że spojrzysz na materiał. Głównie chodzi mi o biały kolor i jego gęstość , bo jeśli na maskałacie jest dosłownie mocny biały kolor plamek i tak gęsto ułożony tak jak na zdjęciu na stronie www , to nie mam więcej pytań :)
Każdy jest inny - mam co najmniej 4-5 odcieni kolorystycznych.
A co do uprzejmości - szanujmy się nawzajem. FRONTOWIEC.COM jest moją firmą, ale nie po to uciekłem z korporacji, żeby płaszczyć się przed każdym klientem. Oferuję oryginalny towar, który dostępny jest w Polsce od ręki, w rozsądnych cenach. Każdy produkt ma kilka lub nawet kilkanaście zdjęć i opis.
W tym roku sklep zostanie przeorganizowany, tak żeby młode pokolenie nie miało trudności z rozczytywaniem tabeli rozmiarów czy wyszukiwaniem rzeczy pod konkretny konflikt zbrojny.