Od dnia 15 października 2012 roku Firma nasza rozpoczyna dystrybucję na terenie Polski produktów firmy Vitiaz-Specosnaszczenie będącej dotychczas jednym z głównych kooperantów i podwykonawców wiodących producentów odzieży specjalistycznej dla armii i służb mundurowych Federacji Rosyjskiej.
Pierwszym dostępnym produktem będą mundury maskałaty PARTIZAN M MEDUSA.
Zapraszamy do współpracy
Przedstawiciel w Polsce
VENICE
02-956 Warszawa
ul.Gubinowska 4/139
tel. +48501518388
fax.+48224061400
e-mail: vitiazspec@wp.pl
Nie wiem co oni tam planują, ale dystrybutor który ma w ofercie jeden mundur? Dziwi mnie to...
No zgadza się Piotr Rogulski vel ,,Dexter,, to ja. VitiazSpecosnaszczenie to nie SSO choć jakieś tam koneksje kiedyś były.
Mam nadzieję że po premierze Medusy Partizan Zima i Lieto się spodobają.Smiersz mimo początkowego falstartu z przyczyn braku pasa pomału tęż wychodzi na prostą.Rusza przygotowanie wersji do SWD PKM i toreb cargo.
Na dniach premiera oporządzenia COBRA, Gorek ANORAK , Gorek w surpacie i nowej wersji ACU w kamo ŻABA- myślę że ta ostatnia pozycja wielu zaskoczy. Dodatkowo przewidywane Bonie Hat do Partizanów Medusa.
Pomimo starań, niższego poziomu cen na razie nie jesteśmy w stanie uzyskać.Jak widać po analizie i porównaniu ceny maskałatów Medusa kontra Zima, pomimo identycznego kroju różnica 100 złotych w cenie wynika jedynie z kosztów tkaniny.
Pozdrowienia dla wszystkich maniaków udających liście !
Dexter
Piotrek wrzuc prosze jakies fotki pogladowe Żaby,anoraka oraz cobry i tej w surpacie
Wstepnie jestem calym kompletem zainteresowanym
Moje rozmiary znasz,po swietach moze byc + 1;)),ale jak sie skoncentruje to zgubie w dwa tygodnie;))
Mnie zawsze jedna rzecz interesowała - czemu nikt nigdy nie wpadł na pomysł, by robić bojówki w SS summer. Przykładowo krój taki jak jest polewoju SSO .
Świetnie by się uzupełniały z partizanem.
(To taki hint :D)
A teraz do sedna - Dexter podesłał nam (w sumie to mi) partizana zimowego do recenzji - więc niebawem. Niech mi tylko śnieg oddadzą.
Korzystając z okazji chciałbym w imieniu firmy VITIAZSPECOSNASZCZENIE a także własnym złożyć życzenia radosnych spokojnych Świat Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim użytkownikom portalu RUS.MIL.PL
W imieniu firmy VSO chciałem zapowiedzieć przygotowanie nowego eksperymentalnego kamuflażu który zostanie zaprezentowany w mundurach kroju amerykańskiego ACU i w nowej gorce V.Planowana premiera na maj 2013
Tak.
Wszystkich zainteresowanych zapraszam na premierę SMIERSZA w cyf.florze,pogranicznikie i żabie(ruski flecktarn).
Wati foty nowego camo będą z wozualizacją po zatwierdzeniu wzorów.Chcę już dać foty z terenu a nie jakieś maski z fotoshopa będące wytworem pracy grafika.
Tak Demostenes 1993 - jest wersja tylko z ładownicami AK bez WOG -aktualna cena 370 PLN.
jest również dostępna ale na zamówienie wersja SWD i RPK.
Pozwolę sobie zamieścić tu pełne foty trzech nowych smierszy w kamo.