Autor cytatu: Konrad "Owca"[span class=underline]Dlaczego tak upierasz się przy nie podawaniu pełnych danych o swoich produktach?????? Czy możesz odpowiedzieć merytorycznie na to pytanie?[/span]
Autor cytatu: Konrad "Owca"[span class=underline]Dlaczego przytoczonych przez Ciebie danych nie podajesz w ofercie sprzedaży - metkę klient otrzymuje dopiero po dokonaniu zakupu, wraz z towarem. Dlaczego nie możesz lub nie chcesz umieszczać danych z metki w ofertach sprzedaży? Najlepiej wraz z ich tłumaczeniem na polski.[/span]
Autor cytatu: Konrad "Owca"[span class=underline]Umieszczenie przy każdej ofercie sprzedaży produktów VSO danych producenta w języku polskim, wraz z krajem producenta (pełną nazwą - czyli Republika Białoruś) w pełni zaspokoi moje pretensje wobec Ciebie i firmy VSO.[/span]
Autor cytatu: dexterNo a teraz do konkretów.
Autor cytatu: Konrad "Owca"Dlaczego tak upierasz się przy nie podawaniu pełnych danych o swoich produktach?????? Czy możesz odpowiedzieć merytorycznie na to pytanie?
Autor cytatu: dexterProszę o przywołanie przepisu prawa lub ustawy nakładającej na firmę Venice taki obowiązek dotyczący podawania pełnych danych bezpośredniego wykonawcy danego produktu.
Autor cytatu: Konrad "Owca"Dlaczego przytoczonych przez Ciebie danych nie podajesz w ofercie sprzedaży - metkę klient otrzymuje dopiero po dokonaniu zakupu, wraz z towarem. Dlaczego nie możesz lub nie chcesz umieszczać danych z metki w ofertach sprzedaży? Najlepiej wraz z ich tłumaczeniem na polski.
Autor cytatu: dexterWszystkie dane podane w szczególności na Allegro mają ułatwić potencjalnemu nabywcy odnalezienie poszukiwanego przez niego produktu lub produktu podobnego innego producenta.W przypadku zakupu klient ma zawsze bezpośredni kontakt mailowy od firmy Venice tak jak to miało miejsce w twoim przypadku ,wyjaśniane są wszelkie wątpliwości i klient może w dowolnym momencie odstąpić od transakcji.
Autor cytatu: Konrad "Owca"Umieszczenie przy każdej ofercie sprzedaży produktów VSO danych producenta w języku polskim, wraz z krajem producenta (pełną nazwą - czyli Republika Białoruś) w pełni zaspokoi moje pretensje wobec Ciebie i firmy VSO.
Autor cytatu: dexterTwoje zaspokojenie nie leży w gestii naszej firmy.Proponuje ładną dziewczynę.
Autor cytatu: dexterOdpowiedziałem na wszystko co było tłustym drukiem.
W Polsce Informacja ma być po polsku. Nie musi to być wszyte, może być w inny sposób trwale przymocowane.
Tak stanowi polskie prawo. Oczywiście dotyczy to produktów nowych.
No to wielu producentów będzie miało chyba teraz kłopoty.
Bo ja znam przynajmniej kilka marek i kupuje (ubrania głównie) i wszystko jest po angielsku. Niemiecku.
Dlaczego przytoczonych przez Ciebie danych nie podajesz w ofercie sprzedaży - metkę klient otrzymuje dopiero po dokonaniu zakupu, wraz z towarem. Dlaczego nie możesz lub nie chcesz umieszczać danych z metki w ofertach sprzedaży? Najlepiej wraz z ich tłumaczeniem na polski.