Witam Wszystkich .
Jako sympatyk zaglądam często i obserwuję Wasze poczynania. Może wybiorę się gdzieś z Wami
Jakby jeszcze kto nie znał tej strony to zapraszam.
Dołącza sojusznik, polska 6 Pomorska Dywizja Powietrzno - Desantowa. Jak gdzieś w Darłowie, Bornym, Bielsku czy zbliżonych klimatach zobaczycie PRL-owskiego desantowca wzrostu 164 cm z brodą i w okularach to prawie na pewno będę ja.
Ohh dopiero teraz ten temat zauważyłem! Więc przeprosiny za chamstwo z mojej strony że sie nie przedstawiłem.
No to teraz przejde do sedna sprawy : A więc witam wszystkich maniaków , myśle że jestem jednym z młodszych rusofili , bo mam 16 lat ;) Bawimy się razem z kolegami (1 ROTA ) w rekonstrukcje WDW w okresie Afganistanu // 1 oraz 2 wojny czeczeńskiej .
Pozdrawiam : ))
Witam wszystkich rusofili, interesuję się wojskami radzieckimi z okresu od 1945r, zwłaszcza WDW. Zamierzam wziąć się za odwzorowanie (w jakimś stopniu) tych właśnie wojsk z okresu 1 wojny czeczeńskiej. Jestem z Augustowa, więc raczej się nie spotkamy, ale pozostaje komunikacja na forum. Pozdrawiam Marcin.
Powitać załogę,
choć uczyniłem to już nieoficjalnie w innym wątku , to tym razem spieszę powitać wszystkich raz jeszcze. Sprowadza mnie tu chęć szeroko pojętego odtworzenia Waszych wrogów (Afganistan, Czeczenia). Pozdrawiam!
Szczerze życzę powodzenia i wielu naśladowców. Brakuje do pełnego klimatu Afgańczyków, jakby się zebrała jakaś grupka, możnaby zorganizować jakiś mały pokaz...
Autor cytatu: MassudPowitać załogę,
choć uczyniłem to już nieoficjalnie w innym wątku , to tym razem spieszę powitać wszystkich raz jeszcze. Sprowadza mnie tu chęć szeroko pojętego odtworzenia Waszych wrogów (Afganistan, Czeczenia). Pozdrawiam!
Powitać! Wszelkie informacje o tych "drugich stronach konfliktu" zawsze mile widziane :)
Witam wszystkich z Wrocławia, trafiłem tu dzisiaj a już odnalazlem wiele odpowiedzi na moje pytania a kilka mi jeszcze zostało, głównie tych dotyczących oporządzenia.