Gorka w cyfrze jest w rosyjskiej wersji kamo.
Anoraki są w meduzie,ss lieto na chwilę obecną.Od maja wchodzi wzór pogranicznik srebrny liść a wiec brzoza z KLMK. Anoraki w cyfrowej florze nie są planowane.
Prośba do administratora o wyczyszczenie tematu KOMIS-Oferty firm. Sporo tam nieaktualnych informacji do zamknięcia
Pozdrawiam
"Tak -firma VSO wprowadza na rynek oryginały. Oryginalne produkty VSO."
W odróżneiniu od firm, które handlują podróbkami WSO?
Jasny gwint - ta Polska to faktycznie "dziki kraj" - ledwo ktoś zrobi coś oryginalnego, włoży w to pracę, pomysły a już znajdzie się jakiś cwaniak co będzie chciał wykorzystać czyjąś ciężką pracę.
Dobrze, ze wykasowali to pytaie o to czy gorki sie drą - taki fakt mógłby zniechęcic klientów. Po co ich niepokoić? To nieludzkie, a poza tym zawiść.
Autor cytatu: kazikJak zaczniemy kasować, będzie płacz, że nie ma wolności słowa.
Niech bedzie nadal swobodna mozliwosc korzystania z tego dobrodziejstwa,ale sa gdzies granice przeciez bełkotu i buractwa...
Poprostu piaskownica...
Lekcewazyc nalezy błazenade i pyskuufki Przekupek zza Płotka...
To tak w temacie błazenady na poziomie forum onetu....
Firma VSO sprzedaje oryginalne produkty VSO.
Firma Adadas też sprzedaje oryginalne adadasy firmy Adadas, przecież widać że to "adadas" a nie "adidas"...
Firma Sansung produkuje i sprzedaje oryginalny tablet GaktyTab firmy Sansung, przecież każdy może zadzwonić do firmy Sansung i dowiedzieć się, że to oryginalny "GalaktyTab" a nie podróba "GalaxyTab".
Zbieżność nazw i wyglądu produktów jest zupełnie przypadkowa.
Autor cytatu: water[quote]Autor cytatu: kazikJak zaczniemy kasować, będzie płacz, że nie ma wolności słowa.
Niech bedzie nadal swobodna mozliwosc korzystania z tego dobrodziejstwa,ale sa gdzies granice przeciez bełkotu i buractwa...
Poprostu piaskownica...
Lekcewazyc nalezy błazenade i pyskuufki Przekupek zza Płotka...[/quote]
Szkoda,że nie rozumiesz słów, których używasz. Kpina i ironia z czyjegoś niekceptowalnego moralnie zachowania - z cwaniactwa powiem - to nie błazenada, nie bełkot i nie buractwo.
Buractwem jest, to co Ty uskuteczniasz - odwracanie kota ogonem i na dowcipną jakby nie było wypowiedź regujesz inwektywami i epitetami. Tak to jest kwintesencja buractwa.
Zauważ, że postapiłeś niezgodnie z wyznawanymi zasadami. Obrażasz, a przecież Ciebie nikt nie obraził.
No chyba,że w jakimś sensie poczuwasz się do winy - to wtedy rozumiem.
Inna sprawa, że jedyny argument w dyskusji (poza epitetami ad presonam) są wnioski o "zamknięcie komuś mordy". Przecież to jest przyznanie sie do porażki - do niemocy intelektualnej.
Pałka to nie argument.
Cytat z Facebooka:
"Firma produkująca umundurowanie i oporządzenie dla armii ,specnazu,ałmazu, rekonstrukcji ,airsoftu i fanów sprzetu z za wschodniej granicy."
"armii ,specnazu,ałmazu" - a oni wiedzą, że mają to sobie kupić na Allegro lub na rusmilu?? Było dopisać jeszcze prezydenta USA i papieża - produkować to można dla wszystkich - pytanie tylko kto z tego skorzysta.
"rekonstrukcji" - w sensie że rekonstrukcji czego??? Białoruskich wędkarzy? Strejkbolistów z Mińska? Zasugeruj to Kamilowi - on lubi niszowe hobby :)))))
Brawurowy opis, podobnie jak gramatyka i ortografia :)))))))
Autor cytatu: Konrad "Owca""rekonstrukcji" - w sensie że rekonstrukcji czego??? Białoruskich wędkarzy? Strejkbolistów z Mińska? Zasugeruj to Kamilowi - on lubi niszowe hobby :)))))
Na jakiś dres bym się skusił... nie musi być zaraz oryginalny, ale żeby wyglądał jak radziecki :)
Kamil- jak tak to mamy dużo ,,podróbek,, ,,Białoruskich dresów dla wędkarzy,,, hełmów z masy papierowej,smierszy z ,,toalietnoi bumagi,, oraz drących się od krzaczka gorek z gazety o dumnej nazwie ,,PRAWDA,,.He he he.I czego to ludzie nie wymyślą aby oczernić konkurencję.Więc zapraszam
Już dawno przestała mnie bawić nagonka na dextera choć sam bym się 10 razy zastanowił nad kupnem ale myśle że filmik z ostrego testowania gorek i smierszy zrobiłaby lepsza robote niż kilka fotek na fejspancie a wtedy może,może ...
@Dexter z tym rozdarcien Gorki nie chciałem robić najazdów na VSO i produkty które sprzedajesz........ Chciałem się tylko dowiedzieć, czy 'wszystkie' gorki są podatne na takie uszkodzenia!
Grabek- a co ci się rozdarło- czy jakiś produkt VSO czy inna gorka?
Rozdarcie to niestety uszkodzenie które jest niezależne od producenta.
Sam wpadłem w moim Partizanie biegnąc w drut kolczasty no i niestety. Rozerwanie.
Dlatego też wszystkie nasze Gorki mają wewnętrznie w kurtce dodatkowy kawałek tkaniny z której można wykonać łatę lub dać do sztucznej cerowni. No wiesz -takie zrób to sam jak już uda ci się wyrwać dziurę.
Jeśli tak to masz pełne prawo do reklamacji i nie musiałeś do jej rozpatrzenia nic łatać.
Po prostu należało odesłać Gorkę do reklamacji.Dopiero po ewentualnym jej odrzuceniu łatać.
Mail do mnie chyba już wszyscy znają więc z kontaktem w takiej sytuacji nie miałeś kłopotu. ::)))
Jeszcze raz przypomnę zainteresowanym ofertą VSO gdzie można znalezć kompleksowe informacje o ofercie. https://www.facebook.com/pages/VSO/104842166368746
Teraz informacja ważna dla wszystkich użytkowników forum
Zgodnie z obietnicą daną użytkownikom firma ,,Venice,, dystrybutor VSO na Polską rozpoczyna dystrybucję poprzez sklep CYTADELA ASG.
W ofercie pojawi się oporządzenie,mundury oraz wyposażenie zarówno VSO jak i wielu innych producentów takich jak SSO, Diewiatka,ANA,Alfa-Bravo,Splav,Garsing.
Dla realizacji tego celu powstał w sklepie CYTADELA ASG nowy dział poświęcony tylko sprzętowi z za wschodniej granicy.
Będą to produkty współczesna jak i historyczne obejmujące okres ZSRR. Dział będzie systematycznie aktualizowany.
Jeżeli komuś opłaca się handlować na 15% rabatu to ok. U mnie tyle mają stali klienci detaliczni. No ale jeśli ktoś nie szanuje swoich klientów i nie ma dla nich nawet systemu rabatowego to co ja mogę poradzić? Nic. Życzę powodzenia.
O dostawie z SSO już była mowa dawno.... Pierwsza dostawa miała być na koniec marca - a tymczasem jest już 09 kwietnia i nawet nie wiadomo co będzie, kiedy będzie i w jakich cenach będzie o ile w ogóle będzie. Jak na razie cała para idzie w gwizdek.... Zamiast skupić się na swoim handlu i ograniczaniu kosztów, żeby zwiększyć marże potencjalnych dystrybutorów (a przypominam Ci, że ja chciałem i nadal chcę handlować odzieżą VSO), czy rozwijaniu asortymentu własnego, nie mówiąc już o własnej stronie internetowej (a propo's www.vso-mil.ru jest nadal wolną domeną), to wielki dystrybutor/producent skupi się teraz na poszukiwaniu guzików, saperek, korpusówek, majtek i wszystkiego innego co tylko ma FRONTOWIEC.COM, po to tylko, żeby podbudować swoje urażone ego. Życzę powodzenia.
Ja w zaproponowanych przez Ciebie cenach hurtowych Twoich podróbek jestem w stanie pozyskać oryginały SSO. Jeśli sprowadzisz oryginały SSO i wystawisz w takich cenach to kto wtedy kupi rzeczy z VSO?? Ale ja się przecież nie znam na biznesie... A jak na prawdę chcesz mi zrobić na złość to ja dla jaj wyprodukuję z 500 Smierszy w Polsce i wystawię je w cenie 199,00 PLN - bo to jest realna wartość takich podróbek..... I to chociaż będzie realna różnica ceny dla biedniejszego klienta. A i tak będę mógł dać 20-25% rabatu dla klientów hurtowych.
Pomijając już, że moje własne ego zostało bardzo podbudowane - nie myślałem, że jestem sam jeden aż tak ważnym i istotnym graczem, że tyle osób i firm musi poświęcić kupę czasu i środków na walkę ze mną :))))))
yakarov - na chwilę obecną VSO nie produkuje wzorów 38 ani 41 i z tego co wiem nie zamierza.Na 100% jednak nie potrafię na dzisiaj dać odpowiedzi.Po prostu brak danych :))
Cyrith -nie bardzo rozumiem pytanie? ss-lieto jest, a co masz na myśli pisząc ss-jesień? Lewą stronę lata?