Może ktoś pokazać mi jakie pasy były używane do mundurów w czasie 1 czeczeńskiej? Jak mam Butana to już chce skompletować fanty do niego, i właśnie potrzebuję paska. Będę wdzięczny :)
Panowie dopadł mnie kryzys niestety i muszę sprzedać kamizelkę swoją GRADA 1 i przerzucić się na chińszczyznę, NIESTETY,
Czy możecie doradzić mi coś modułowego co będzie pasowało do GORKI 3, najlepiej w olivce kamizelka modułowa(chyba bo tak mi się wydaje że będzie najstosowniejsza). Czy coś takiego tylko z ładownicami do ak będzie pasować KAMIZELKAArchiwum: obejrzyj aukcję dodam że nie robię reko ino tylko stylizuję się na ruska :D, głównie chodzi mi coś robione na ala siatce, coś w stylu tarzana m37 lub najlepiej przypominającego tą kamizelkę
Ładownice w tej kamizelce mi się nie podobają - są za duże by mogły być tak luźne, lub za luźne by były tak duże. Jeśli ją kupisz, to najlepiej (wg mnie) byłoby je powoli wymieniać na jakieś lepsze (jeśli faktycznie moje spostrzeżenie okaże się trafne).
Dodatkowo nie wiem ile rzeczy lubisz ze sobą nosić, ale ta kamizelka jest bardzo pojemna i aż kusi, żeby do niej wpakować dużo rzeczy - co nie zawsze jest dobrym pomysłem (szczególnie, przy kamizelkach średniej jakości).
Sam nie mam niestety żadnych kontr-propozycji, większość kamizelek jest niestety robiona pod eMki i ciężko o budżetowe rozwiązanie nie będące zwykłym chickomem.
ładownice owszem i będą tak czy siak do AK, tylko chodzi mi o samą bazę, kamizelkę i tak będę stylizować pod rozkładem ładownic i kieszonek coś w stylu tarzana itp
Z doświadczenia zdobytego na znajomych ( :D )
- siatka bywa kiepskiej jakości co przekłada się na rwanie,
- ładownice bywają z miękkiego materiału, nie trzymają kształtu a co za tym idzie - zawartość wypada,
Proponuję zacząć od czystego FLC i iść w górę dokupując sukcesywnie ładowniczki. Przy czym mówię o kontraktowym FLC.
Znajomy używa z gorką-3 i nie wygląda źle.
Ładownice bym zastosował takie ŁADOWNICE , co do bazy kamizelki chyba że polecacie coś innego niż na siatce ;/, ewentualnie jakieś fotki jak by to wyglądało, bo coś do flc nie mogę się przekonać ;/
Ze swojego doświadczenia z przed kilku lat wiem że ropadnie się to nawet jak tego nosić nie będziesz. Jak chcesz zachować russian style to zainwestuj w stanik jakikolwiek czikom czy lifczik. Jest solidniejsze, a jak nie to kup brytyjski chestrigg i będziesz śmigać.
A jak siatkowe to szukaj używek Ateków z Miwo. Plądruj komisy PJS i Allegro.
96 wydaje mi się bardzo wcześnie, ale na pewno od okolic 1999, bo Rosja dołączyła do KFOR w 1999, a na zdjęciach z Bałkanów widać Rosjan w 6Sh92 (przynajmniej ten podstawowy model, a nie -5).
Niektóre wesołki z Wostoku z czasu wojny 08.08.08 nosiły na sobie produkty Alfy/Modoksu pokroju "Skały", po dokładnej analizie zdjęć można dojść cóż oni tam dokładnie mieli.
Siem, wpadło troche kasy więc zacząłem zbierać wyposażenie Specnazu Wojsk Wewnętrznych MSW (WW MWD) jednak troche jeszcze nie ogarniam z zakupem. Bardzo byłbym wdzięczny jakby ktoś podrzucił linki sklepów w których mógłbym zakupić ów rzeczy.