Różne są Tarazany, jedne z kaburą, inne bez, inne z ładownicami do eMki, a jeszcze inne z ładownicami na naboje do strzelby...Autor cytatu: baju123Tarzan odpada, wprawdzie ma kaburę, co jest plusem, ale osoba nie znająca się na tym może powiedzieć "przecie to woodland, to co ma rusek z woodlandem wspólnego?"
Hehe, akurat znajomi (nierusofile) jak pierwszy raz zobaczyli Smersza to byli nieco zdziwieni i myśleli, że to jakaś chińszczyzna, bo użyty materiał był identyczny jak w jakiejś podróbce LBV (poliester, który pali się jakby był z napalmu - wiem, bo przypaliłem raz go jak przypalałem nitki). Ogólnie Smersz jest dobrze wykonany, ale wbrew pozorom to nie jest jakiś boski poziom (materiał, prujące się i wystające nitki etc.).Autor cytatu: baju123Najprawdopodobniej wrócę jednak do smersza, w sumie jest to bardzo dobra kamizelka, i widać, że nie chińszczyzna.
Autor cytatu: kazikmateriał, prujące się i wystające nitki etc.)
Z soviet propaganda - kupione co najmniej rok temu.Autor cytatu: baju123Kazik- skąd masz swojego smersza? jest identyczny, jak ten od Tadeusza?
LOL, nie no, bez paranoi - żeby coś ci się stało musiałbyś chyba wskoczyć do ogniska i zostać tam 5s. Opis z "napalmowatością" materiału jest oczywiście nieco przesadzony. Po prostu jest z nylonu (poliesteru?), który ładnie się pali.Autor cytatu: baju123Wprawdzie mało jest prawdopodobne, aby kamizelka miała bezpośrednią styczność z ogniem, ale przez przypadek podczas podpalania świec/buchajek może coś palącego na nią upaść, co (jeśli materiał łatwopalny) może być równie zabójcze co spotkanie z zadziorem i w konsekwencji jej rozdarcie.
Tak, całe 30zł do przodu, gratuluję :DAutor cytatu: baju123Dość ładnie wygląda Grad-2 , wie ktoś o nim cokolwiek? w skład zestawu wchodzi dodatkowo pas, więc jestem nieco "do przodu"
To plecaczek - raczej średniej jakości.Autor cytatu: baju123Również dość dobrą pozycją byłoby 6sh92 , wiecie może, kto jest jego producentem lub może jak z jakością tej kamizelki? Na foto widać dodatkowo jakąś sporą ładownicę(- to naddupnik?)oraz mniejszą na pas- na dodatkowe magi?