"Tyle że te "smiersze, jegery itp super pr0 stuff" to nie noszą spadochroniarze, tylko specki."
No i wśród terrorystów Czeczeńskich - w teatrze Moskwieskim - też znalazł się jeden Eger.
Bo jest Pro i dlatego ja go noszę - stać mnie ,jestem oficerem liniowym. ;)
Autor cytatu: BorysBardzo mi pomogłeś ale niestety nie mam całego dnia na siedzenie i przeszukiwanie forum
Najwyraźniej Kazik też nie ma całego dnia na wyszukiwanie i siedzenie. Albo. Jest tak leniwy jak inni użytkownicy.
Autor cytatu: BorysA taki zwykły biedny szeregowy piechoty (chodzi mi o czasy dzisiejsze) to jaki stanik może mieć?
Może mieć każdy, ale jak biedny to pewnie go nie stać.
Podstawowym armijnym wyposażeniem jest rodzina 6Sz9..i wyżej. A w jednostkach regularnych raczej jest regulaminowo.
Edytka.
Autor cytatu: Ediżony
Dobre, dobre. Spadłem z krzesła! Ale mi poprawiłeś humor...
Borys - Gdybyś pytał o foto np. 6Sz112, czy czegoś takiego to bym poszukał, ale znaleźć wymienione rzeczy to jedynie kwestia wpisania ich nazw w wyszukiwarce.
Pasowałby do czego?
edit
A widzę pytanie... To nie, nie pasowałby. Tego grata już się nie używa. Zresztą Yakarov Ci napisał, że w użyciu są kamizelki 6SZ[X].
Sz92 też ;F pioniery też, tak samo łauczniki itp więc albo troche zapłacisz albo jak mowiłem archaiczny stanik typu II którego już nikt niużywa. ale Żeby byl ;o